WhatsApp: Truc SECRET din Telefoane ce-i ASCUNS in Aplicatie

WhatsApp are un truc secret ascuns in aplicatie pentru sute de milioane de telefoane, iata ce nu stiai ca poti face chiar acum, si cat de mult te ajuta.

WhatsApp familiarizare

WhatsApp are foarte multe trucuri grozave de care oricare dintre utilizatorii care folosesc aplicatia de mesagerie se pot folosi pentru a avea parte de conversatii mult mai bune, insa unul dintre ele, despre care multa lume nu stia, e menit sa-ti usurese zi mai mult viata. Mai exact, WhatsApp are implementata o functie secreta care ne ofera posibilitatea de a seta notificari personalizate pentru diverse contacte cu care purtam conversatii in viata de zi, cu zi.

WhatsApp are un meniu special in cadrul aplicatiei prin care putem face acest lucru, acolo fiind disponibile diverse setari pentru conversatiile pe care le purta, inclusiv unele care ne permit sa personalizam notificarile primite de la contacte. Fie ca e vorba doar despre tonul de apel, sau in cazul anumitor telefoane inclusiv de vibratie, WhatsApp ofera optiunea de a fi alertati intr-un mod in care sa ne dam foarte rapid seama daca o anumita persoana ne-a contactat.

WhatsApp: Truc SECRET din Telefoane ce-i ASCUNS in Aplicatie

WhatsApp a implementat aceasta optiune secreta pentru a ii ajuta pe utilizatorii din intreaga lume sa comunice mai facil cu persoanele din viata lor, iar ideea in sine nu e tocmai una rea. WhatsApp stie ca oamenii au persoane favorite in viata lor, si ca la anumite mesaje raspund cu prioritate in raport cu altele, astfel ca personalizarea notificarilor ne poate spune daca ne contacteaza o persoana de la care suntem interesati sa primim un mesaj, sau nu.

WhatsApp are aceasta functionalitate implementata de foarte multa vreme, insa pentru ca ea este ascunsa in meniul de conversatii din aplicatie, foarte muilta lume nu stie ce are exact in telefon, astfel ca e bine sa aflati despre existenta sa. Vorbim despre o functie extrem de utila pentru foarte multa lume, si apreciata in acelasi timp de catre foarte multe persoane care utilizeaza WhatsApp in viata de zi cu zi, astfel ca probabil va veti bucura sa aflati ca ea exista.

WhatsApp nu a mai imbunatatit aceasta functionalitate de foarte multa vreme, asa ca daca ati mai folosit-o, atunci ea e la fel si acum, iar daca nu ati folosit-o, atunci mergeti in meniul de setari pentru o conversatie, si o veti gasi acolo.