GMAIL: SURPRIZA cu Noile Functii LANSATE pentru Utilizatori de catre Google

gmail surpriza functii google

GMAIL are o serie de noi functii surpriza lansate de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care pana acum nu a fost anuntata vreo asemenea decizie de catre cineva, desi ea este una destul de importanta pentru toti cei care folosesc platforma.

GMAIL este acum in centrul unei decizii importante a Google care le permite utilizatorilor sa aleaga daca datele inregistrate de catre compania americana din platforma de email, Meet, sau Chat, sunt folosite pentru a genera functii “inteligente” care sa le usureze viata oamenilor din toata lumea.

GMAIL este folosita de peste 1 miliard de oameni din intreaga lume in momentul de fata, o cifra absolut uriasa, iar pentru ca atat de multi oameni utilizeaza aceasta platforma, cei de la Google vor sa se asigure ca datele lor nu sunt folosite in mod incorect, indiferent despre cine este vorba.

gmail surpriza functii google smart

“În următoarele săptămâni, lansăm încă un alt mod de a vă controla datele și experiența Google, cu o nouă setare pentru funcții inteligente și personalizare în Gmail. În curând, veți vedea o nouă setare pentru a controla dacă datele dvs. din Gmail, Meet și Chat pot fi utilizate pentru a oferi funcții „inteligente” în aceste și alte produse Google.

Gândiți-vă: Mesaje primite cu file, Compunere inteligentă și Răspuns inteligent în Gmail; mementouri când facturile dvs. sunt scadente în Asistentul Google; și rezervări de restaurante în Google Maps.”