Guvernul Romaniei a hotarat cine va conduce campania de vaccinare anti Coronavirus

Guvernul Romaniei conduce campania de vaccinare anti Coronavirus

Guvernul Romaniei a anuntat astazi in mod oficial care este alegerea sa cu privire la conducerea campaniei de vaccinare impotriva noului Coronavirus, medicul Valeriu Gheorghita de la Spitalul Militar fiind cel care va trebui sa coordoneze toata aceasta procedura foarte complicata, pentru orice tara.

Guvernul Romaniei spune ca primele doze de vaccin anti Coronavirus vor ajunge in tara noastra undeva pe la finalul anului acesta, sau inceputul anului viitor, iar in unele ministere deja se fac liste cu persoanele care vor sa se vaccineze, acestea urmand a avea prioritate pentru ca sunt implicate in lupta impotriva Coronavirus.

“Împreună cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, am avut astăzi o discuție foarte aplicată cu locotenent colonel Valeriu Gheorghiță, medic primar Boli Infecțioase de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, cel care va coordona campania de vaccinare împotriva COVID-19 la nivel național.

L-am asigurat pe doctorul Valeriu Gheorghiță de sprijinul meu și al Guvernului în această misiune de mare responsabilitate. Împreună vom pregăti în cele mai mici detalii și în deplină transparență o campanie de vaccinare eficientă pentru ca România să depășească cu bine criza sanitară.”