DIGI Mobil: Anuntul COLOSAL pentru MILIOANE dintre Clienti

DIGI Mobil are un anunt colosal pentru milioane dintre clientii din toata tara, iata ce a dezvaluit, si ce trebuie sa stii in momentul de fata.

DIGI Mobil tranzitie

DIGI Mobil isi bucura milioane de clienti din toata Romania cu un anunt la care putini mai sperau in momentul de fata, unul care vine si ca o veste extrem de buna pentru ca operatorul vrea sa le ofere oamenilor cea mai buna experienta posibila. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au luat hotararea de promova si mai serios reteaua 5G din Romania, astfel ca au ales telefonul Motorola G 5G pentru a-l oferi la pret extrem de accesibil pentru clienti.

DIGI Mobil ofera posibilitatea pentru clientii romani de a cumpara Motorola G 5G cu 0 LEI avans, si abonamentele sale optime si nelimitate, astfel incat sa se bucure de o experienta completa de telefonie mobila. DIGI Mobil le ofera romanilor acces la reteaua sa 5G cu trafic de internet de 80 GB la pretul de doar 5 euro pe luna, la care se adauga si rata lunara pentru telefonul Motorola G 5G, o rata care este deasemenea mica.

DIGI Mobil: Anuntul COLOSAL pentru MILIOANE dintre Clienti

DIGI Mobil are cea mai extinsa acoperire 5G in momentul de fata in Romania, ceea ce nu e o surpriza pentru nimeni din moment ce a investit sume serioase in decursul unui an de zile pentru a-si extinde aceasta acoperire. DIGI Mobil inca nu a fost ajuns din urma de catre cei de la Orange, sau Vodafone, din acest punct de vedere, iar oferta pe care o au pentru Motorola G 5G este una de care oricine ar trebui sa profite, cat inca mai poate.

DIGI Mobil vrea sa le ofere clientilor din toata tara cat mai multe motive sa ii foloseasca in mod constant serviciile de telecomunicatii, iar trecerea la reteaua 5G e ceva ce incearca sa faca de ceva vreme. Nu se stie cati clienti ai DIGI Mobil au trecut pana acum la reteaua sa 5G, pentru ca operatorul nu a spus, dar e de asteptat sa fie vorba despre un numar mic de oameni din moment ce se continua promovarea sa serioasa.

DIGI Mobil va continua in acest ritm si in urmatoarele luni, probabil cu oferte tot mai bune pentru telefoanele sale 5G, asa ca ramane sa vedem ce surprize mai pregateste operatorul de telecomunicatii.