Raiffeisen Bank: Vestea GROZAVA pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank are o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca ii folosesti serviciile, si cum te ajuta.

Raiffeisen Bank simulator

Raiffeisen Bank ii bucura astazi pe toti clientii sai din toata Romania cu o veste grozava la care putini sperau, dar care vine sa ne arate ca exista totusi posibilitatea de a crede ca putem avea parte de simplificarea experientei de internet banking. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a afla foare usor ce IBAN au pentru a primi bani in conturi, totul in baza numarului de cont curent pe care-l au la banca.

Raiffeisen Bank a creat un simulator de IBAN-uri special pentru cei care nu folosesc solutiile sale de internet banking, si nu prea au cum sa afle acest numar decat daca merg intr-una dintre sucursalele sale. Pentru a evita acest lucru, romanii pot sa foloseasca simulatorul de IBAN-uri pe care Raiffeisen Bank il are pe website-ul sau, iar cu ajutorul sau pot afla contul in doar cateva secunde, astfel ca pot incepe rapid sa si primeasca bani pentru orice au nevoie.

Raiffeisen Bank: Vestea GROZAVA pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank are o pagina speciala prin care clientii sai din toata Romania pot accesa acest simulator de IBAN-uri, astfel ca ea va ajuta foarte rapid sa aflati care sunt cifrele pe care trebuie sa le trimiteti unei persoane pentru a primi bani. Putine banci faciliteaza intr-un asemenea mod aflarea acestor informatii de catre clientii sai, iar Raiffeisen Bank ne arata ca vrea totusi sa le ofere clientilor sai motive reale, si serioase, de a ii folosi serviciile in continuare.

Raiffeisen Bank a facut o interfata foarte simpla prin care clientii sai pot afla codurile IBAN ale conturilor, dar revin si va spun ca va trebuie numarul contului pentru a putea trece prin aceasta procedura. Daca nu aveti acel numar de cont, atunci nu puteti sa va descoperiti IBAN-ul in acest mod, si va trebui sa apelati la un angajat al bancii care sa vi-l spuna, deci e bine sa stiti tot ceea ce presupune folosirea serviciilor pe care le ofera banca in acest moment.

Raiffeisen Bank mai are si alte servicii utile lansate pentru clientii sai din toata Romania, ele fiind gandite doar pentru a ne face viata mai usoara, adica fix ceea ce avem nevoie in aceasta perioada din an.