DACIA Logan 3: Anuntul GROZAV, ce i-a IMPRESIONAT pe Romani

DACIA Logan 3 este in centrul unui anunt grozav care a impresionat foarte multi romani din toata tara, iata ce schimbare uriasa va mai fi lansata.

DACIA Logan 3 ecologica

DACIA Logan 3 a fost lansata in toamna acestui an pentru clientii din Romania, si toata Europa, insa in ciuda faptului ca au fost implementate foarte multe noutati in modelele oferite acum, exista totusi si ceva care lipseste. Versiunea hibrida a DACIA Logan 3 nu a fost lansata pana in momentul de fata de catre producatorul roman in ciuda asteptarilor foarte mari pe care le au romanii, insa ea este mai mult ca sigur in lucru, si asta aflam indirect de la presa franceza.

DACIA Logan 3 ar putea avea o versiune hibrid lansata destul de curand, iar asta pentru ca in 2021 va fi lansata una pentru Duster, deci e destul de probabil sa vedem o versiune de acest gen inclusiv pentru sedanul popular vandut de catre producatorul roman. Dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, DACIA Logan 3 este vanduta in momentul de fata doar in versiuni care au motoare pe benzina, sau GPL, astfel ca versiunea diesel a fost complet eliminata din oferta.

DACIA Logan 3: Anuntul GROZAV, ce i-a IMPRESIONAT pe Romani

DACIA Logan 3 a fost pregatita de la bun inceput, ca serie, pentru a avea un model hibrid disponibil pentru clientii din toata lumea, iar acum avem si confirmari cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample. Avand in vedere ca modelul hibrid al Duster va fi lansat in 2021, e posibil ca versiunea similara a DACIA Logan 3 sa fie lansata undeva prin 2022 pentru a fi lasat timp intre modele in vederea cresterii vanzarilor pentru SUV, si obisnuirea clientilor cu noul tip de masina.

DACIA Logan 3 in versiunea hibrid va fi si mai scumpa decat modelele care sunt vandute acum pe pietele din intreaga lume, ceva perfect normal daca ne gandim la faptul ca sistemele necesare pentru asemenea masini sunt cu mult diferite. Nu se stie cu cat va fi mai scumpa DACIA Logan 3 in comparatie cu modelele lansate in momentul de fata pe piata, dar e de asteptat ca pretul de vanzare sa treaca de 10.000 de euro, insa cu tichete pentru masini electrice, pretul final ar putea fi foarte atragator.

DACIA Logan 3 inca este in lucru in aceasta versiune speciala, asa ca mai avem de asteptat pana cand va fi lansata in mod oficial.