Facebook Messenger: Noua Functie SPECIALA Lansata pentru Utilizatori

Facebook Messenger bts chat

Facebook Messenger are o noua functie speciala lansata pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre o surpriza foarte interesanta pentru ca nu e tocmai ceva ce compania americana face chiar atat de des pentru utilizatorii sai din intreaga lume.

Facebook Messenger a lansat o noua functie pentru chat si apeluri video care are la baza personaje virtuale facute dupa celebra trupa de muzica BTS, aceasta avand extrem de multi fani in Asia, dar si in alte zone de pe glob, iar Facebook vrea sa profite din plin de acest lucru.

Facebook Messenger ofera aceste personaje speciale cu denumirea TinyTan, si e foarte interesanta ideea companiei americane in conditiile in care oamenii vor in mod constant motive sa isi vada artistii favoriti la televizor, pe internet, sau sa aiba functii speciale de acest gen disponibile cu ei.

Facebook Messenger bts chat personaje

“A doua caracteristică pe care o lansăm este temele de chat, cum ar fi tie-dye și dragoste, astfel încât să vă puteți personaliza conversațiile. Și adăugăm o temă specială de chat pe Messenger și Instagram cu TinyTAN, un grup de personaje adorabile create din cei șapte membri ai BTS. După ce vă actualizați la noua experiență, veți putea activa tema de chat TinyTAN pe Instagram și Messenger. Exprimați-vă afecțiunea cu emojis, împărtășiți melodiile preferate din noul album sau personalizați-vă reacțiile la mesaje pentru chatul perfect pe temă TinyTAN.

Puteți activa tema de chat TinyTAN pe Instagram și Messenger în setările de chat atingând Tema și selectând TinyTAN.”