Orange: Anunt de ULTIMA ORA, Surpriza GROZAVA pentru Romani

Orange are un anunt de ultima ora cu o surpriza grozava pentru toti romanii, nu doar pentru clientii sai, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

orange live pro tv romania irlanda de nord

Orange are o veste grozava pentru toti romanii din toata tara, operatorul de telecomunicatii facand anuntul de ultima ora cu doar cateva zeci de minute in urma, si e ceva care mai mult ca sigur te va bucura din multe puncte de vedere. Mai exact, cei de la Orange au luat decizia de a le oferi tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a vedea meciul de fotbal Romania – Irlanda de Nord, din Liga Natiunilor, in direct prin aplicatia din aceasta pagina.

Orange ii bucura pe romanii din toata tara cu aceasta decizie complet neasteptata, dar una foarte buna, pana la urma, iar asta pentru ca foarte multa lume este interesata de meciul de fotbal Romania – Irlanda de Nord, care se desfasoara live de la 21:45. Cei care au aplicatia Orange TV Go instalata deja in propriile telefoane mobile vor putea sa urmareasca partida de fotbal fara probleme incepand cu ora 21:45, insa restul vor trebui sa o instaleze manual pentru a putea vedea tot.

Orange: Anunt de ULTIMA ORA, Surpriza GROZAVA pentru Romani

Orange a mai transmis si alte meciuri de fotbal prin intermediul Orange TV Go, astfel ca nu vorbim despre o premiera pentru operatorul de telecomunicatii, ci doar despre o continuare a unor idei foarte bune pentru Romani. Meciul de fotbal Romania – Irlanda de Nord este unul important pentru romanii din toata tara, iar cei de la Orange stiu foarte bine acest lucru, asa ca de aici a venit si ideea de a permite vizualizarea sa in direct de catre oricine.

Orange ofera posibilitatea de a vede ao multitudine de posturi de televiziune prin intermediul Orange TV Go, iar meciul de pe PRO TV este transmis gratuit pentru toti cei interesati sa-l vada astazi. Orange mai transmite si alte meciuri de fotbal din Liga 1 in mod regulat, insa pentru a le vedea pe acelea este nevoie de cumpararea unor extraoptiuni speciale pentru posturile de televiziune care au licenta pentru a transmite respectivele partide.

Orange ofera acum accesul gratuit prin Orange TV Go la PRO TV si meciul Romania – Irlanda de Nord, asa ca va puteti uita fara probleme pentru a fi siguri ca nu ratati partida nationalei, indiferent de ce fel va fi jocul.