Jandarmeria Romana: AVERTISMENT pentru Romani in Pandemia Coronavirus

Jandarmeria Romana AVERTISMENT pentru Romani in Pandemia Coronavirus

Jandarmeria Romana are un avertisment de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, autoritatile incercand sa ii faca pe oameni sa inteleaga ca trebuie sa respecte masurile de protectie impotriva Coronavirus, si sa nu iasa fara motiv din case dupa ora 23:00, asa cum spune legea.

“În ultimele 24 de ore, toate structurile operative ale Jandarmeriei Române au fost implicate în activități de informare, prevenție și verificare a respectării măsurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19.

Și în perioada următoare vom fi cu toate efectivele în teren pentru a informa, pentru a atrage atenția, acolo unde este cazul, asupra nepurtării măștii în mod corespunzător și pentru a solicita declarațiile pe proprie răspundere în care sunt specificate motivele întemeiate pentru care cetățenii se deplasează în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 05.00.

Fie că ne vom întâlni, pe timp de zi sau noapte, disponibilitatea noastră pentru a vă oferi ajutor este necondiționată, dar, de asemenea, și exigența este sporită, atunci când întâlnim situații în care prevederile legale nu sunt respectate.”