DIGI Romania: IMPORTANTA ATENTIONARE pentru TOTI Clientii

DIGI Romania are o foarte importanta atentionare pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce este imperios necesar sa stii in momentul de fata.

DIGI Romania abuzuri

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, avand undeva pe la aproape 10 milioane de clienti in tara noastra, o cifra uriasa, dar normala, daca ne gandim cate servicii ofera. Peste jumatate dintre acestia folosesc doar serviciile de internet fix ale celor de la DIGI Romania, iar pentru toti dintre ei vine o atentionare extrem de importanta despre care trebuie sa stie absolut toti cei care folosesc serviciile operatorului de telecomunicatii.

DIGI Romania ii atentioneaza pe milioanele sai de clienti in legatura cu folosirea abuziva, sau ilegala, a retelei sale de internet, o problema care poate deveni foarte rapid, foarte serioasa, pentru toti cei care sunt abonati. DIGI Romania listeaza pe website-ul sau o serie de reguli pe care trebuie sa le respecte clientii care-i utilizeaza seviciile de internet fix, iar prima regula care nu trebuie incalcata are legatura cu trimiterea de email-uri nesolicitate catre orice persoane, ea fiind interzisa.

DIGI Romania: IMPORTANTA ATENTIONARE pentru TOTI Clientii

DIGI Romania abuzuri retea

DIGI Romania interzice deasemenea generarea de trafic mare care are drept scop blocarea conexiunii unui server de internet, adica atacurile de tip flood, clientii urmand a avea conexiunea blocata daca fac acest lucru, si au fost multe cazuri de acest gen de-a lungul timpului. DIGI Romania interzice deasemenea folosirea retelei sale de internet fix pentru a sparge calculatoare, sau servere, prin exploatarea vulnerabilitatilor sistemelor de operare folosite de acele calculatoare.

DIGI Romania interzice deasemenea distributia de continut multimedia piratat, ceva ce in alte tari din Europa aduce amenzi direct acasa clientilor, in Romania deocamdata nu este impus cu vreun fel de strictete. In final, cei de la DIGI Romania le interzic clientilor sa distribuie, sau sa stocheze in serverele sale, continut pornografic, sau discriminatoriu, aceste actiuni putand duce la rezilierea unilaterala a contractului, asa cum se intampla si la alte grupuri de telecomunicatii.

DIGI Romania impune aceste reguli foarte stricte pentru ca, mai mult ca sigur, a avut de-a lungul timpului probleme din cauza unor clienti care au abuzat de reteaua sa, asa ca vrea sa se protejeze impotriva oricaror actiuni legale.