Calea Lactee: INCREDIBIL Anunt cu o ULUITOARE Descoperire

Calea Lactee are un incredibil anunt dezvaluit de catre cercetatori, iata ce descoperire uluitoare au facut, si cat de mult conteaza pentru toata omenirea.

0

Calea Lactee repetare

Calea Lactee este din nou astazi in centrul unui anunt incredibil dupa ce o descoperire foarte importanta a fost facuta, una care poate schimba intr-o buna masura felul in care percepem lumea din jurul nostru. Calea Lactee a avut cu ceva timp in urma detectat un semnal misterios care a venit din interiorul sau, si o descoperire recenta ne arata ca acesta se repeta, ceea ce a surprins foarte multi oameni de stiinta care monitorizeaza galaxia acum.

Calea Lactee a avut acest semnal misterios detectat cu ceva timp in urma, el fiind primul care vine din interiorul galaxiei, iar oamenii de stiinta au ramas foarte surprinsi sa vada ca el se repeta, ceea ce nu credeau ca este posibil. Semnalul ar proveni de la o stea care s-ar afla la aproximativ 30.000 de kilometri in raport cu Pamantul, si vorbim despre unul mult mai puternic si decat cel pe care-l emite in mod obisnuit soarele nostru, ceea ce e foarte important.

Calea Lactee: INCREDIBIL Anunt cu o ULUITOARE Descoperire

Calea Lactee are inca din aprilie detectat semnalul pentru prima oara, insa in lunile trecute de atunci acesta s-a repetat, ceea ce sigureaza faptul ca nu e vorba despre unul chiar atat de putin important. Semnalul este unul care dureaza mai putin de o fractiune de secunda, insa detectarea sa este importanta pentru ca ne arata ca in Calea Lactee pot exissta corpuri cosmice care sa genereze semnale de acest gen, chiar daca deocamdata nu se stie foarte clar de la ce provin ele.

“Se repetă prima explozie de unde radio cosmice detectate în galaxia noastră. Blițurile ultra-strălucitoare de energie, mai puternice decât cele emise de soare, provin de la o stea tânără la aproximativ 30.000 de ani lumină de Pământ. Mai multe telescoape au detectat un semnal cosmic provenit de la stea în aprilie, iar într-o nouă lucrare, oamenii de știință dezvăluie că s-a repetat de două ori în lunile de atunci.”

Calea Lactee ar avea aceste semnale produse de catre corpurile cosmice care rezida in ea, nu de catre extraterestri, asa cum au crezut unii cercetatori, si aceasta distinctie este una extrem de importanta care trebuie facuta. Oamenii de stiinta reusesc totusi sa descopere in premiera semnalele acestea importante care nu trebuie trecute foarte usor cu vederea deoarece ne arata ca in Calea Lactee pot exista corpuri cosmice care emit semnale de acest gen, la fel cum s-a detectat si in alte galaxii.

Calea Lactee va ramane in continuare monitorizata pentru a se descoperi si alte eventuale semnale de acest gen, iar sansele ca ele sa fie detectate sunt totusi foarte mari, dupa cum va puteti imagina multi dintre voi.