MEGA IMAGE: Anuntul IMPORTANT, Multi Clienti Romani Vizati

MEGA IMAGE are un anunt foarte important pentru multi clienti din toata Romania, unul despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca te vizeaza direct.

MEGA IMAGE livrari

MEGA IMAGE este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania, cu sute de magazine proprii si partenere, iar astazi vine o veste importanta care ii vizeaza pe clientii sai din Romania, iar daca nu ai aflat inca despre ea, poate ca ar trebui sa afli. Cei de la MEGA IMAGE spun ca vor livra in aceeasi zi cumparaturile facute de catre clientii din capitala tarii, ceea ce vine ca o surpriza foarte buna pentru oamenii care au nevoie rapid de cumparaturi.

MEGA IMAGE merge aici pe o strategie pe care am vazut-o inclusiv la cei de la Carrefour, care au decis sa livreze in aceeasi zi comenzile facute prin Bringo, platforma avand succes incredibil de mare, la fel ca si Glovo, care este foarte cautata tocmai pentru ca ofera fix asta. Acum MEGA IMAGE spune ca inclusiv clientii sai din Romania se pot bucura de livrare in aceeasi zi pentru comenzile pe care le fac, si asta e intr-adevar ceva special, mai ales in aceasta perioada.

MEGA IMAGE: Anuntul IMPORTANT, Multi Clienti Romani Vizati

MEGA IMAGE livrari cumparaturi

MEGA IMAGE ofera acest serviciu doar pentru clientii din Bucuresti deocamdata, dar daca va putea, il va extinde si la alte zone din tara pe masura ce va vedea ca exista interes pentru livriarea foarte rapida a comenzilor facute de clienti. Vorbim despre ceva ce foarte multa lume cauta in momentul de fata, iar asta pentru ca oamenii vor sa ramana in siguranta, iar MEGA IMAGE ii poate ajuta sa nu mearga in oricare magazine pentru cumparaturi.

MEGA IMAGE ofera acest serviciu doar pentru cei care folosesc aplicatia sa mobila pentru a face comenzile, deci nu si pentru cei care le fac prin intermediul website-ului, astfel ca sunteti obligati sa descarcati, si sa folositi, aplicatia mobila. Chiar daca MEGA IMAGE are aceasta restrictie pentru clientii sai din toata Romania, vorbim totusi despre o veste foarte buna pentru toata lumea deoarece in final livrarea in aceeasi zi pentru produsele comandate ajuta multa lume.

MEGA IMAGE are aceasta optiune disponibila pentru comenzi de putina vreme, dar nu va schimba prea curand regulile in ceea ce priveste acest proces, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din vrenu punct de vedere.