Facebook: SURPRIZA cu o Noua Aplicatie la care NU te Gandeai

0

Facebook SURPRIZA cu o Noua Aplicatie la care NU te Gandeai

Facebook a dezvaluit o decizie extrem de interesanta pe care a luat-o chiar recent, compania americana lansand pentru utilizatorii din intreaga lume o noua aplicatie care vine ca o surpriza extrem de interesanta, mai ales ca e vorba despre ceva ce nimeni nu a dezvaluit ca ar fi in lucru.

Facebook a lansat o aplicatie speciala care are denumirea E.gg, aceasta oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a isi crea pagini web personalizate prin care sa se exprime intr-un mod nou pe internet, si mai in ton cu personalitatea pe care o au, ideea in sine fiind una extrem de interesanta.

Facebook a cumparat cu foarte mult timp in urma compania din spatele acestei platformei, dar abia acum a decis sa faca efectiv ceva cu ea, insa ramane de vazut cam cat de multa lume ar putea fi intr-adevar interesata de o asemenea functionalitate care sa fie oferita pentru telefoanele lor mobile.

“E.gg este locul pentru a exprima cine ești și ce iubești pe internet. Folosiți fotografii, GIF-uri, instrumente de desen și text pentru a crea pagini ciudate + încântătoare, precum zine, chiar de pe telefon. Orice creați vine cu propria adresă URL, astfel încât să puteți partaja cu ușurință cu oricine (chiar dacă nu au E.gg). Exprimați-vă pe o pagină web personală unde puteți desena, plasa imagini, utiliza GIF-uri și scrie pentru a proiecta un site la fel de distinctiv ca dvs. Răsfoiți E.ggiverse pentru a descoperi creațiile altor persoane. Inspirați-vă și adăugați bucăți de conținut pe care le găsiți în propriile pagini.”