MEGA IMAGE: Surpriza GROZAVA pentru Romanii din TOATA Tara

MEGA IMAGE are o surpriza grozava pentru toti romanii din toata tara, iata ce a decis sa faca lantul de supermarket-uri pentru toata lumea acum.

0

MEGA IMAGE personalizare

MEGA IMAGE are o surpriza grozava pentru romanii din toata tara, una de care trebuie sa stii pentru ca vine ca o veste extrem de buna de care ai putea profita in momentul de fata, si care te-ar putea ajuta serios pe viitor. Mai exact, cei de la MEGA IMAGE au un card special pentru clientii care fac des cumparaturi din magazinele sale, acesta avand denumirea Card Connect, si este disponibil de ceva vreme pentru toti clientii din toata tara.

MEGA IMAGE a lansat cardul Connect pentru a ii ajuta pe clienti sa beneficieze de promotii speciale pentru produsele pe care le are, dar si de diverse alte oferte speciale care nu sunt disponibile in mod obisnuit. Cardul Connect poate fi facut de catre clientii MEGA IMAGE la oricare dintre casele de marcat din magazinele sale, iar apoi poate fi inregistrat intr-o aplicatie speciala pe care magazinul online o are, si prin care pot fi vazute toate punctele adunate.

MEGA IMAGE: Surpriza GROZAVA pentru Romanii din TOATA Tara

MEGA IMAGE le ofera clientilor posibilitatea de a aduna aceste puncte pentru a se bucura de reduceri speciale in cazul unei varietati de produse care sunt disponibile in momentul de fata in Romania, si exista destul de multe dintre care sa alegeti. Separat de aceste oferte standard, cei de la MEGA IMAGE au pentru clientii din toata Romania inclusiv o serie de oferte personalizate, care sunt facute in baza cumparaturilor inregistrate pentru cardul Connect.

MEGA IMAGE stie foarte bine ca oricaror clienti le place sa aiba parte si de gratuitati, sau diverse oferte speciale foarte bune, astfel ca incearca sa le ofere tuturor romanilor doar cele mai bune motive sa-i cumpere produsele. Asta inseamna ca MEGA IMAGE vrea sa ii ajute pe toti romanii sa stranga si multe puncte pentru a se putea bucura de promotiile speciale pe care lantul de supermarket-uri le are in fiecare zi, si e bine sa va faceti un card.

MEGA IMAGE permite inregistrarea cardurilor Connect in oricare dintre magazinele sale, si nu exista limite in ceea ce priveste unele promotii pentru el, dar promotiile pentru unele produse sunt oferite pentru perioade limitate de timp, din pacate.