Orange: Anuntul pentru MILIOANE de Clienti, ce au GRATUIT

Orange a facut un anunt important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce ofera gratuit chiar acum pentru toata lumea, si cum profiti.

Orange deschidere

Orange continua sa aiba surprize foarte bune pentru clientii sai din toata Romania, iar astazi vorbim despre altceva foarte interesant facut de catre companie, si orice roman se poate bucura de aceasta gratuitate. Cei de la Orange au anuntat, cu detalii in aceasta pagina, ca toti romanii care isi deschid conturi in Orange Money primesc bani in mod gratuit, da ati citit bine, operatorul de telecomunicatii ofera cate 50 de LEI pentru fiecare dintre clientii sai care decide sa isi deschida un cont.

Orange a lansat cu mult timp in urma Orange Money, o banca virtuala pe care o promoveaza ca fiind o alternativa mult mai buna la bancile clasice, si asta din cam toate punctele de vedere care tin de banii pe care-i are un client. Orange ofera 50 de LEI gratuit pentru romanii care isi deschid un cont un Orange Money si fac tranzactii prin aplicatie, deci nu e suficient doar sa deschizi contul si sa nu il folosesti, ci trebuie sa generezi niste activitate pe el.

Orange: Anuntul pentru MILIOANE de Clienti, ce au GRATUIT

Orange le spune tuturor romanilor faptul ca isi pot deschide un cont Orange Money direct din aplicatia care a fost creata pentru acest serviciu, deci nici macar nu aveti multe batai de cap in ceea ce priveste accesarea sa. Procesul este foarte simplu pentru clientii celor de la Orange, insa este ceva mai complicat pentru cei care isi fac pentru prima oara un cont, dar asta e normal pentru ca Orange nu cunoaste aceste persoane, cel putin nu deocamdata.

Orange nu se opreste totusi aici in ceea ce priveste gratuitatile pentru clientii sai, iar asta pentru ca in aceasta pagina detaliaza si alte promotii de care se bucura ce-i care-i folosesc platforma bancara in momentul de fata. Orange are surprize pentru toata lumea care vrea sa ii devina client, ceea ce e, pana la urma, cea mai buna veste posibila pentru romanii care in aceasta perioada cauta o alternativa pentru bancile clasice, si nu stiu de unde sa o ia.

Orange are aceasta promotie valabila pana la final de luna ianuarie, asa ca aveti timp sa profitati de toate ofertele, insa trebuie sa nu asteptati prea mult pentru ca ele sa nu dispara in totalitate inainte sa va decideti voi.