ING Bank: Vestea UIMITOARE ce a BLOCAT Clientii din Romania

ING Bank i-a surprins in totalitate pe clientii din toata Romania cu o veste uimitoare, iata ce a anuntat banca, si cum poti profita acum de tot.

ING Bank alternativa

ING Bank are o veste incredibil de buna pentru clientii sai din toata Romania, una cu care i-a luat prin surprindere pentru ca vine “de nicaieri”, insa vine ca o noutate de care foarte multa lume se va putea bucura. Cei de la ING Bank au anuntat in sfarsit lansarea Google Pay pentru clientii din toata Romania, sistemul de plati mobile dezvoltat de catre compania Google fiind extrem de apreciat in intreaga lume, si acum poate fi folosit inclusiv in tara noastra.

ING Bank nu este singura banca din Romania care ofera acest sistem de plati mobile pentru clientii sai, insa este una dintre cele mai mari, iar Google Pay vine ca o alternativa la iNG Pay, care este disponibi de foarte multi ani. Google Pay este dedicat exclusiv telefoanelor cu sistem de operare Android, astfel ca pe iPhone, de exemplu, nu il veti putea folosi, deci ramane doar sa va folositi de el la ING Bank numai pe telefoanele cu sistem de operare de la Google.

ING Bank: Vestea UIMITOARE ce a BLOCAT Clientii din Romania

ING Bank a implementat Google Pay intr-un mod similar cu Apple Pay, astfel ca oricare dintre clienti poate activa in doar cateva minute sistemul pentru a face plati cu telefonul Android, si cardul pe care l-a adaugat pentru plata. Aici sta cheia acestui sistem, pentru ca trebuie adaugat un card in wallet-ul aplicatia Wallet din telefoane, insa inainte de asta ar trebui activat sistemul prin aplicatia HomeBank pe care cei de la ING Bank au creat-o pentru clienti.

ING Bank a implementat Google Pay pentru platile la comercianti dupa ce foarte multa lume a cerut de foarte multa vreme integrarea unui asemenea sistem pentru plati, iar acum intr-un final banca a cedat si a integrat fix ceea ce au cerut oamenii de atat de multa vreme, Asta e foarte bine, in final, pentru ca vorbim despre o metoda foarte simpla de a face orice fel de plati la POS-uri, sau online, cu telefoanele care au sistem de operare Android integrat.

ING Bank ofera Google Pay in mod gratuit pentru toata lumea chiar de acum, astfel ca poti activa sistemul pentru utilizare din acest moment, si te poti bucura inclusiv de aceasta experienta.