Facebook Messenger: ATENTIE! Problema EXTRAORDINAR de GRAVA

Facebook Messenger spionare apeluri

Facebook Messenger are o problema extraordinar de grava dezvaluita in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre o situatie care pune in pericol sute de milioane de persoane de pe intreaga planeta in momentul de fata, si poate deveni chiar mai grava in viitor.

Facebook Messenger are o vulnerabilitate din cauza careia orice persoana poate forta telefoanele sa accepte apeluri telefonice VoIP fara ca utilizatorul sa stie, sau sa intreprinda vreo actiune, iar hackerul care exploateaza problema poate asculta tot ceea ce spune victima.

Facebook Messenger are aceasta problema extrem de grava din cauza modului in care sunt facute apelurile audio in cadrul aplicatiei, iar situatia s-a dovedit a fi atat de serioasa incat s-a platit si o recompensa pentru cel care a descoperit vulnerabilitatea, el primind 60.000 de dolari.

Facebook Messenger ar trebui sa aiba rezolvata aceasta problema cu cele mai recente actualizari, asa ca ar fi bine sa faceti instalatile din App Store si Google Play Store pentru a fi protejati in totalitate in momentul de fata.