DIGI Mobil: Foarte PROASTA Veste pentru Clientii RCS & RDS

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, insa din pacate pentru multi dintre clientii sai vine si o veste proasta.

DIGI Mobil wifi

DIGI Mobil este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, acest lucru este cat se poate de clar, insa nu este si cel mai bun, iar multi dintre clientii companiei stiu acest lucru, asa ca exista loc de foarte multe imbunatatiri. Una dintre cele mai mari probleme pe care o are DIGI Mobil in momentul de fata are legatura cu internetul mobil, care este net inferior celui oferit de catre alte grupuri de telecomnicatii, diferentele fiind mari.

DIGI Mobil ar putea sa rezolve aceasta problema intr-o foarte mare masura daca le-ar oferi clientilor din toata tara acces la infrastructura sa DIGI Wi-Fi, la care acum au acces doar clientii care-i folosesc serviciile de internet fix. Daca DIGI Mobil ar oferi acces la DIGI Wi-Fi inclusiv pentru clientii care folosesc serviciile de telefonie mobila, ar rezolva o foarte mare plangere care vine de la clienti de ani de zile, si care, daca e sa fim sinceri, nu prea are alta rezolvare.

DIGI Mobil: Foarte PROASTA Veste pentru Clientii RCS & RDS

DIGI Mobil ar urma exemplul celor de la Orange, care au de ani de zile infrastructura Wi-Fi in Romania cu HotSpot-uri disponibile pentru clienti in ideea de a le oferi o expreienta de navigare pe internet care sa fie mult mai buna. Desigur ca Orange nici nu avea nevoie de asa ceva din moment ce are oricum o retea foarte performanta pe partea de internet mobil, insa DIGI Mobil ar beneficia din plin de o schimbare majora de acest gen pentru clientii din toata Romania.

DIGI Mobil nici n-ar aduce prea mari costuri suplimentare pentru RCS & RDS, care oricum ofera infrastructura DIGI Wi-Fi pentru clientii din Romania, asa ca vorbim despre nimic mai mult decat o extindere a disponibilitatii sale. Pentru clientii DIGI Mobil, accesul la infrastructura DIGI Wi-Fi ar aduce beneficii majore, si internet mult mai rapid in multe locatii din Romania, dar decizia este, pana la urma, la cei de la RCS & RDS in momentul de fata.

DIGI Mobil lucra pana recent la o alta solutie pentru cei care vor internet mai rapid, ea fiind reteaua 5G pe care operatorul a gandit-o, insa aceasta are deocamdata dezvoltarea oprita, si nu se stie cand anume va fi reluata.