CEC Bank: AVERTISMENTUL de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

CEC Bank a emis un avertisment de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii acum daca-i folosesti serviciile in tara.

CEC Bank online

CEC Bank a emis un avertisment de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, unul despre care trebuie sa stii chiar acum deoarece aduce si o foarte mare schimbare pentru toata lumea. CEC Bank a anuntat ca in aceasta seara va efectua o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera in toata Romania pentru clienti, iar asta inseamna ca unele dintre ele vor fi indisponibile pentru perioade foarte scurte de timp.

CEC Bank va lucra la website-ul sau in cursul urmatoarelor ore, deci asta inseamna ca ne putem astepta ca acesta sa nu functioneze asa cum trebuie, banca pregatind o serie de imbunatatiri majore pentru el. CEC Bank spune ca va oferi o experienta imbunatatita de folosire a website-ului sau, impreuna cu noutati pentru platforma online de internet banking, deci per total vorbim doar despre vesti bune pentru toti clientii din toata tara.

CEC Bank: AVERTISMENTUL de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

CEC Bank spune ca serviciile de internet banking, si tranzactiile, nu vor fi afectate de lucrarile pe care le va face, insa desigur ca vor exista intreruperi pentru unele dintre servicii, ceea ce e perfect normal acum. Chiar daca CEC Bank spune ca serviciile de internet banking nu vor fi afectate, din moment ce imbunatateste platforma actuala, e imposibil sa nu existe probleme, fie ele si mici, cu felul in care va functionatotul pentru clientii din Romania.

CEC Bank a reusit de cele mai multe ori sa treaca peste aceste lucrari de mentenanta fara mari probleme, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru toata lumea care ii foloseste serviciile in acest moment. CEC Bank nu a spus cand anume vor incepe aceste lucrari, si cand anume se vor termina, astfel ca daca in acest moment aveti probleme in a-i folosi platformele online, atunci stiti de la ce anume vin problemele, si ca trebuie sa asteptati.

CEC Bank isi imbunatateste in mod constant serviciile pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, si fix acelasi lucru se intampla acum cu aceste lucrari de mentenanta pe care le-a anuntat in tara noastra.