RCS & RDS: Vestea de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

RCS & RDS are o veste de ultima ora pentru milioane dintre clientii sai din Romania, iata ce a spus operatorul, si ce trebuie sa stii chiar acum despre asta.

RCS & RDS actualizari

RCS & RDS are o surpriza foarte mare pentru clientii din toata Romania, ea venind ca o veste de ultima ora despre care trebuie sa stii chiar acum daca folosesti serviciile companiei care sunt vizate de aceasta schimbare. Cei de la RCS & RDS au milioane de clienti care-i folosesc serviciile de telefonie mobila in momentuil de fata, iar astazi operatorul a actualizat hartile cu acoperirea pe care o ofera pentru acestea in tara noastra chiar acum.

RCS & RDS a actualizat hartile cu acoperirea pentru aproape toate tipurile de retele de telecomunicatii pe care le are in tara noastra, exceptie facand cea 5G, pentru care nu mai exista vreo actualizare inca din luna aprilie. RCS & RDS a incetat sa mai actualizeze hartile pentru reteaua 5G deoarece a decis sa nu mai investeasca in extinderea acesteia dupa ce Guvernul Romaniei a tot amanat licitatia pentru frecventele 5G timp de mai bine de un an de zile.

RCS & RDS: Vestea de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

RCS & RDS a actualizat hartile cu acoperirea 5G cu doar vreo 12 zile in urma, chiar inainte de Black Friday 2020, atunci cand a avut o serie de promotii cum nu am mai vazut de mult la companie, dar care au atras mai mult ca sigur foarte multi clienti. Acum RCS & RDS a facut fix acelasi lucru, astfel ca oricare dintre clientii care sunt dornici sa isi extinda abonamentele de telefonie mobila, sau romanii care vor sa se porteze, sau sa faca un abonament nou, au mai multe informatii despre optiuni.

RCS & RDS are o acoperire extinsa in Romania, insa calitatea serviciilor pe care le ofera este pe masura banilor care sunt platiti pentru acestea, deci nu trebuie sa aveti asteptari prea mari in ceea ce le priveste. Cei de la RCS & RDS ofera servicii decente, dar nimic mai mult, astfel ca la preturile platite pentru ele, calitatea este mult mai buna decat s-ar astepta multi, dar sub ceea ce ofera restul operatorilor.

RCS & RDS imbunatateste in mod constant acoperirea din Romania, de asta si tot actualizeaza hartile o data la cateva saptamani, asa ca le puteti consulta pentru a vedea cum s-a schimbat acoperirea in locatia voastra.