Raed Arafat confirma ca se va vaccina impotriva Coronavirus

Raed Arafat se va vaccina coronavirus

Raed Arafat a confirmat ca se va vaccina impotriva Coronavirus cand ii va veni randul sa participe la aceasta procedura care se va desfasura la nivel national, ceea ce ar trebui sa fie un imbold pentru multa lume care inca nu stie daca vaccinul este unul sigur, sau nu, din punct de vedere al efectelor secundare.

Raed Arafat spune ca se va vaccina deoarece felul in care evolueaza boala este imprevizibil, iar sechelele cu care pot ramane unii dintre pacienti pot fi inclusiv pe termen lung, deci vaccinarea este singura solutie, in viziunea sa, pentru o protectie impotriva unor probleme foarte mari cate pot fi produse de catre infectare.

“Vă spun, personal, pentru mine, în momentul în care mi se spune, da, e rândul să te vaccinezi, eu mă vaccinez. Pentru că nu ştiu că asta este soluţia să nu trec eu sau alţii din jurul meu printr-o problemă care pune viaţa în pericol şi nu numai. Îţi afectează viaţa pe o durată lungă, încă nu ştim care este durata de impact a virusului asupra corpului.

Până acum vedem că are un impact de lungă durată. Dacă va dispărea acest impact sau nu, încă e prea devreme să spunem. Încă sunt oameni la un an de la infecţie cu sechele pulmonare şi cu sechele generale după infecţie, oameni care au trecut mai uşor prin infecţie.”