WhatsApp: Grozav TRUC SECRET din Telefoane de care NU Stiai

WhatsApp are un grozav truc secret din telefoane despre care nu ai stiut nimic pana acum, dar care vine ca o veste foarte buna pentru toata lumea.

WhatsApp profiluri

WhatsApp inca este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi, depasind orice altceva in popularitate, dar si nivel de utilizare zilnica, ceea ce e impresionant. Aplicatia WhatsApp este una foarte complexa, iar asta inseamna ca vorbim si despre multe functii de care nu stie chiar toata lumea, insa astazi va vorbesc despre un truc foarte bun de care ar trebui sa va folositi pentru a mai ascunde lucrurile importante.

WhatsApp le permite utilizatorilor sa-si seteze o poza de profil pentru conturile pe care le au in platforma, aceasta fiind afisata in mod automat catre oricine atunci cand purtam diverse conversatii, fie ca acele persoane ne sunt prieteni, sau nu. Pentru unii oameni aceasta este o problema, si asta pentru ca nu toti vor sa aiba poza de profil vizibila pentur chiar oricine cu care discuta prin WhatsApp, insa exista un truc care va permite sa o ascundeti.

WhatsApp: Grozav TRUC SECRET din Telefoane de care NU Stiai

WhatsApp profiluri poze

WhatsApp are in meniul de setari una speciala care permite afisarea pozei de profil a contului catre oricine, doar catre prieteni, sau pentru nimeni, in functie de ceea ce dorim de la aceasta functionalitate. Daca nu dorim ca vreo persoana cu care discutam prin WhatsApp pentru prima oara, sau doar pentru o problema anume, sa ne vada poza de profil, putem alege ca ea sa nu fie afisata decat daca adaugam acea persoana in lista de contacte, deci ne este prieten.

WhatsApp nu permite in mod obisnuit trimiterea de mesaje catre numere de telefon, dar exista trucuri care va permit sa faceti asta, insa daca cineva va adauga numarul de telefon in agenda sa, va poate trimite mesaje, chiar daca voi nu aveti numarul adaugat. In aceasta idee, puteti sa va ascundeti poza de profil fata de aceste persoane, in special daca sunt conturi de companii care folosesc versiunea pentru afaceri a WhatsApp, deci veti avea totul ascuns fata de oricine nu va e familiar.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate special pentru a ajuta oamenii sa beneficieze de mai multa protectie pentru datele pe care le au inregistrate in platforma, si aceasta este o veste foarte buna pentru toata lumea, pana la urma.