GMAIL: Noua Schimbare IMPORTANTA pentru MILIOANE de Oameni

GMAIL contacte

GMAIL este cea mai mare platforma de email de pe planeta, cu peste 1 miliard de utilizatori in intreaga lume, iar pentru multi dintre acestia va veni o schimbare foarte importanta de cate mai toti se vor putea bucura foarte curand, ceea ce vine ca o veste extrem de buna acum.

GMAIL va avea implementat un meniu lateral pentru Google Contacts foarte curand, compania Google intentionand sa le ofere utilizatorilor din toata lumea posibilitatea de a accesa mult mai usor aceste informatii, lucru care desigur ca va face folosirea platformei mult mai facila.

GMAIL are in imaginea de mai jos prezentata schimbarea major ape care compania Google o face pentru utilizatorii Workspace, pentru inceput, dar ea va veni inclusiv pentru restul oamenilor din intreaga lume in momentul in care va fi 100% pregatita pentru a fi oferita in mod oficial.

GMAIL contacte meniu

“În panoul lateral, puteți afla mai multe despre cine este persoana cu care colaborați, ce echipă face parte și dacă ați mai interacționat cu ea. Sperăm că această caracteristică facilitează colaborarea și conectarea cu părțile interesate cheie.”