Raiffeisen Bank: Anuntul de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank are un anunt de ultima ora pentru toti romanii, iata ce a decis sa faca banca, si cat de mult conteaza pentru toata lumea acum.

Raiffeisen Bank mandrie

Raiffeisen Bank surprinde romanii din toata tara, nu doar pe clientii sai, cu un foarte interesant anunt de ultima ora care aduce si ceva grozav pentru toata lumea, asa cum ar fi si normal in aceasta perioada din an. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 decembrie, cu un concurs special menit sa le arate tuturor romanilor cat de frumoasa este tara noastra, lucru pe care multi oricum il stiau deja.

Raiffeisen Bank organizeaza un concurs de fotografie, si le cere romanilor care au conturi pe reteaua de socializare Instagram sa publice poze frumoase din Romania inregistrate de catre ei, acestea urmand a face parte din concursul bancii. Un juriu va judeca toate pozele care au fost inscrise in concursul initiat de catre cei de la Raiffeisen Bank iar la final vor fi extrasi 4 castigatori care vor castiga premii in valoare de cate 500 de LEI fiecare, si asta in decembrie.

Raiffeisen Bank: Anuntul de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank le cere tuturor romanilor interesati de acest concurs sa se inscrie pana la data de 27 noiembrie pentru a participa la el, deci mai aveti doar 2 zile in care aveti posibilitatea de a va inscrie. Vorbim despre un concurs extrem de interesant de care va puteti bucura acum pentru a le arata si altor romani ce zone frumoase din Romania ati surprins in fotografii, si puteti castiga inclusiv bani in timp ce va mandriti cu pozele, si tara voastra.

Raiffeisen Bank este singura institutie financiara care are un concurs de acest gen in aceasta perioada din an, insa e oricum bine a face acest lucru pentru ca ajuta la promovarea zonelor frumoase din Romania. Chiar daca pandemia de Coronavirus tine multe persoane departe de aceste zone in momentul de fata, cei de la Raiffeisen Bank vor totusi sa le readuca aminte oamenilor despre faptul ca Romania este frumoasa, desi e intr-o situatie dificila.

Raiffeisen Bank va alege castigatorii pentru acest concurs undeva la jumatatea lunii viitoare, astfel ca nu mai avem chiar atat de mult de asteptat pana cand vom afla si care sunt castigatorii pentru concurs.