Telekom: ULUITOR Anunt, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Telekom are un anunt uluitor pentru clientii din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit chiar acum, si cum profiti de tot in momentul de fata.

Telekom pachete

Telekom are o noua surpriza grozava pentru toti clientii sai din Romania, una despre care ar fi bine sa stii chiar acum pentru ca te vizeaza in mod direct, si ar putea fi ceea ce asteptai de ceva vreme de la operatorul de telecomunicatii. Mai exact, cei de la Telekom ii anunta pe toti clientii din Romania, sau cei care vor sa le devina clienti, in legatura cu faptul ca se pot bucura de posibilitatea de a primi in mod gratuit un televizor pentru anumite comenzi online.

Telekom are aceasta oferta speciala disponibila de BLACK FRIDAY 2020 pentru clientii din Romania care aleg sa contracteze abonamente ce includ 3 pachete de servicii fixe, astfel ca nu oricine va putea beneficia de aceasta promotie. Vorbim despre servicii de internet, televiziune, telefonie pe care cei dornici sa primeasca un televizor gratuit trebuie sa le contracteze de la Telekom in momentul de fata, altfel nu vor indeplini conditiile pentru a primi gratuit produsul.

Telekom: ULUITOR Anunt, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

telekom pachete televizor gratuit

Telekom vine aici cu o surpriza extrem de mare la care, cel mai probabil, foarte putina lume se gandea pentru ca nu e foarte des sa ai ocazia de a primi in mod gratuit un televizor de la un operator de telecomunicatii. Ideea din spatele acestei oferte este deasemenea una foarte interesanta, si e bine ca Telekom se gandeste sa le ofere clientilor din toata Romania un asemenea beneficiu urias pentru a-i contracta serviciile, ceva ce nu vedem la alti operatori.

Telekom incearca sa adune cat mai multi clienti in aceasta perioada chiar daca a vandut deja catre Orange divizia de servicii fixe, care include atat partea de internet fix, cat si partea de televiziune fixa. Chiar daca acea intelegere a fost parafata de catre cei de la Telekom, iata ca in realitate operatorul vrea sa continue sa isi creasca baza de clienti, ceea ce pana la urma e o veste excelenta pentru cei care au nevoie de servicii de acest gen.

Telekom are aceasta oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca ar fi bine sa profitati de tot inainte ca ea sa dispara in totalitate, si sa regretati ca n-ati profitat de aceasta oferta.