BRD Romania: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI CLIENTII

BRD Romania are o atentionare foarte importanta, de ultima ora, pentru clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre tot.

BRD Romania electromagnetic

BRD Romania are o atentionare de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata ROmania, una despre care oricine trebuie sa stie pentru ca este de importanta foarte mare pentru oricine e dornic sa-i foloseasca serviciile. Mai exact, cei de la BRD Romania ii atentioneaza pe clientii din toata tara in legatura cu folosirea cardurilor bancare pe care le primesc la semnarea unui contract, acestea trebuind protejate pentru ca datele sa nu fie furate.

BRD Romania le recomanda tuturor clientilor din Romania sa-si semneze cardurile pe spate, chiar in prezenta ofiterului bancar care il preda, daca se intampla asta la o agentie, sau acasa, dupa ce il primesc prin curier. Este important ca acel card sa fie salvat pentru ca semnatura poate fi ceruta la unele plati fizice de catre comercianti pentru a se asigura de faptul ca acel card nu e furat, iar BRD Romania le spune oamenilor ca e bine sa faca asta pentru siguranta lor.

BRD Romania: ATENTIONAREA de ULTIMA ORA pentru TOTI CLIENTII

BRD Romania spune deasemenea ca PIN-ul pentru card este trimis prin SMS catre clientii din toata tara, iar oamenii trebuie sa il pastreze in siguranta, fara a il divulga catre alte persoane care le pot lua cardurile. BRD Romania spune deasemenea ca ai sai clienti nu ar trebui nici sa le dea cardurile altor persoane, indiferent de situatie, ceva perfect normal pana la urma, pentru ca pot fi furati bani.

BRD Romania le recomanda oamenilor inclusiv sa nu isi tina cardurile bancare in apropierea calculatoarelor, telefoanelor mobile, sau a altor surse care genereaza campuri electromagnetice. Aici vedem o recomandare depasita de timpurile in care traim, deoarece cardurile nu sunt afectate de apropierea de aceste tipuri de dispozitive, astfel ca aici BRD Romania face o recomandare nu prea utila.

BRD Romania incearca sa ii protejeze pe clientii sai din toata tara, si ar fi bine sa ascultati majoritatea recomandarilor care vin de la banca in acest moment, pentru ca sunt foarte importante, si utile.