PS5: Anuntul OFICIAL al Sony care va DEZAMAGI pe TOATA Lumea

ps5 refacere

PS5 este cea mai importanta consola lansata in ultimii ani pe pietele din intreaga lume, extrem de multa lume fiind foarte interesata sa cumpere noul model, insa stocurile sunt extrem de limitate, dupa cum mai mult ca sigur stiati de ceva vreme deja, asa ca n-ar trebui sa fie vreo surpriza ceea ce va zic acum.

PS5 este disponibila in stocuri atat de limitate in magazine in momentul de fata incat cei de la Sony au anuntat in mod oficial faptul ca stocurile vor fi refacute abia in perioada sarbatorilor de iarna, ceea ce desigur ca nu va fi pe placul pentru ca toata lumea vrea consola chiar acum.

PS5 a avut parte de cea mai mare lansare din istoria companiei Sony, sau cel putin asta afirma japonezii cu privire la consola care acum este in atentia lumii intregi, astfel ca anuntul lor sigur dezamageste multa lume, dar nu vine ca o surpriza chiar atat de mare, daca ne gandim cat de dorit e produsul.

PS5 a fost in centrul unor zvonuri in primavara care spuneau ca lansarea va veni cu stocuri foarte limitate, iar acest lucru s-a dovedit a fi 100% adevarat pana la urma, multi oameni nereusind sa cumpere modelele dorite din cauza lipsei stocurilor in toata lumea, asa ca situatia se va imbunatati curand.

PS5 este atat de cautata acum incat ajunge sa fie vanduta la preturi exorbitante pe diverse website-uri de licitatii, astfel ca pana in momentul in care stocurile vor fi refacute, lumea va avea mult de asteptat, si poate ca nici macar atunci nu vor exista suficiente unitati pentru a acoperi cererea de pe piata.