WhatsApp: TRUCUL GROZAV Tinut SECRET fata de Multi Oameni

WhatsApp are un truc grozav care a fost tinut secret fata de multi utilizatori pana in momentul de fata, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre el.

WhatsApp: TRUCUL GROZAV Tinut SECRET fata de Multi Oameni

WhatsApp are un truc grozav care nu este cunoscut fata de chiar atat de multi oameni din lumea intreaga, iar asta in conditiile in care vorbim despre ceva ce este necesar pentru foarte multa lume. Mai exact, vorbim despre un truc foarte util pentru aplicatia WhatsApp care ne poate ajuta sa descoperim extrem de rapid daca o persoana foloseste platforma de mesagerie, sau nu, acest lucru nefiind posibil chiar atat de usor in mod obisnuit.

WhatsApp nu are in mod predefinit implementata vreo functie care sa permita aflarea acestei informatii, adica dezvoltatorii aplicatiei nu listeaza pe undeva o functie dedicata care sa ne dezvaluie acest lucru, in mod obisnuit. In ciuda acestui lucru, WhatsApp ofera posibilitatea de a afla daca un numar de telefon este activ, sau nu, in platforma, si totul e foarte simplu de realizat de catre cei care stiu cum sa se foloseasca de acest truc foarte interesant.

WhatsApp: TRUCUL GROZAV Tinut SECRET fata de Multi Oameni

WhatsApp verificare numar telefon

WhatsApp ne ajuta sa descoperim daca un numar de telefon este activ in platforma, sau nu, in momentul in care incercam sa cream un contact nou din aplicatie, si introducem numarul de telefon in campul dedicat pentru acest lucru. In momentul in care introducem numarul de telefon in acel camp, aplicatia WhatsApp ne va spune daca acel numar e activ in platforma, sau nu, si aflam daca ii putem trimite un mesaj, sau nu.

WhatsApp are optiunea de a crea un contact direct din aplicatie pentru ca nu permite trimiterea de mesaje catre orice numere de telefon care nu sunt in agenda noastra de contacte, tocmai pentru a nu se incerca trimiterea catre un numar care nu e activ. In aceasta idee a fost implementata si verificarea functiei care permite aflarea imediata daca un numar de telefon e activ, sau nu, in platforma WhatsApp, astfel ca suntem atentionati pe loc.

WhatsApp are aceasta functionalitate de foarte multa vreme, insa foarte multa lume nu stie despre existenta sa pentru ca nu e una care sa fie promovata chiar atat de serios pentru oameni.