DACIA Duster 3: Anunt UIMITOR cu o Noua Veste IMPRESIONANTA

DACIA Duster 3 este in centrul unui anunt uimitor care aduce o noua veste impresionanta pentru toti cei care asteapta lansarea noului model de masina.

DACIA Duster 3 cutia

DACIA Duster 3 este in plin proces de pregatire pentru lansare pe pietele globale, iar clientii care sunt dornici sa cumpere acest model de masina urmeaza sa aiba parte si de o surpriza foarte mare cand ea va fi lansata. Mai exact, se pare ca DACIA are pregatite cel putin doua cutii de viteze pentru urmatoarele sale modele de masini, poate inclusiv pentru DACIA Duster 3 iar ele se anunta a fi o schimbare uriasa pentru experienta de a conduce masinile.

DACIA Duster 3 ar putea avea fie o cutie CVT, fie una cu dublu ambreiaj, a doua fiind folosita in trecut in masini, si retrasa, dar se pare ca urmeaza sa revina cu versiunea facelift a SUV-urilor produse de catre compania romaneasca. DACIA Duster 3 are sanse mai mari de a fi lansata cu o cutie de viteze automata CVT decat cu un care are ambreiaj dublu, insa deocamdata nu e foarte clar pe ce anume se va axa DACIA pentru noile sale modele de SUV-uri.

DACIA Duster 3: Anunt UIMITOR cu o Noua Veste IMPRESIONANTA

DACIA Duster 3 va fi mai mult ca sigur o masina foarte cautata indiferent ce tip de cutie de viteze va avea in momentul in care va fi lansata, insa cutia CVT ar putea fi o alegere mai buna decat cea care are dublu ambreiaj. Avand in vedere ca noile modele ale Logan si Sandero folosesc deja aceasta cutie automata CVT, sansele ca ea sa ajunga in DACIA Duster 3 sunt cu atat mai mari, astfel ca ne putem astepta ca aceasta sa fie alegerea finala a companiei.

DACIA Duster 3 va avea si alte schimbari foarte bune implementate, inlusiv o posibila versiune hibrid urmand a fi pregatita pentru lansare, iar cutia CVT ar fi mai potrivita decat cea cu dublu ambreiaj, pentru un asemenea model. Separat de acestea, DACIA Duster 3 va avea parte de un upgrade tehnologic major din partea companiei DACIA, unul chiar mai mare decat cel pe car eil vedem in actualele modele ale Logan si Sandero, ceva ce desigur ca e binevenit.

DACIA Duster 3 va fi prezentata in mod oficial undeva prin 2024, sau 2025, nefiind foarte clar in momentul de fata cand anume va fi totul pregatit, dar mai avem destul de asteptat pana cand ea isi va face aparitia.