Facebook: criptomoneda companiei americane ar putea fi lansata in ianuarie

Facebook criptomoneda libra

Facebook pregateste o lansare foarte importanta pentru lumea intreaga, mai exact o criptomoneda la care a lucrat de ceva vreme, si care ar trebui sa aduca noi venituri lunare, doar ca deocamdata nu se stie foarte clar cat vor fi ele de mari.

Facebook va lansa o criptomoneda care va avea o valoare legata de dolarii americani, euro, lirele britanice si dolarii singaporezi, astfel ca oricine va fi dornic sa investeasca in aceasta criptomoneda, va sti foarte clar ce valoare are investitia sa.

Facebook ar vrea sa lanseze Libra in luna ianuarie, impreuna cu un portofel digital, insa deocamdata detalii clare despre planuri nu sunt cunoscute, desi compania americana a anuntat de ceva vreme ca vrea sa lanseze un asemenea tip de produs in paralel cu reteaua de socializare.

“Criptomoneda Libra, susținută de Facebook, ar putea fi lansată în ianuarie. Mai interesant, Asociația Balanță, consorțiul creat de Facebook, și-ar putea reduce din nou ambițiile. Asociația Balanță intenționează acum să lanseze o monedă cu un singur dolar. Va concura direct cu alte monede stabile, cum ar fi USDC, PAX și Tether (USDT). Asociația Balanță intenționează să lanseze alte valute, dar se va întâmpla mai târziu.”