Raed Arafat: Anuntul privind Vaccinarea Romanilor impotriva Coronavirus

0

Raed Arafat Vaccinarea Romanilor Coronavirus

Raed Arafat a vorbit din nou astazi despre vaccinul impotriva Coronavirus si felul in care se va desfasura totul in Romania, autoritatile fiind in momentul de fata in plin proces de pregatire a vaccinarii la scara larga, ceva ce unii romani asteapta deja.

“Vorbim de primul trimestru al anului viitor când se va începe vaccinarea. Când va veni exact să ştiţi că acest lucru o să se cunoască când este anunţat şi de la nivelul Uniunii Europene. Colegii care răspund pe partea de vaccinare vor veni cu astfel de date imediat când ele sunt prezente. De altfel, se lucrează în cadrul comitetului care a fost numit pe toate aspectele de planificare şi pe toate aspectele care sunt necesare administrării vaccinului, în număr cât mai mare, în rândul populaţiei care doreşte şi acceptă să facă acest lucru.

Oamenii sunt supuşi unui bombardament de informaţii care multe dintre ele nu sunt nici validate, nici nu au bază ştiinţifică, chiar dacă unele dintre ele sunt spuse de unii medici, iar la acest moment, cred că prin puterea exemplului, vom putea arăta populaţiei, că cel puţin oameni cum suntem noi, care spunem că trebuie, o să ne vaccinăm şi noi la momentul respectiv.”