Vodafone: Anunt de ULTIMA ORA, Surpriza pentru TOATA Romania

Vodafone are un foarte important anunt de ultima ora pentru toti romanii din tara, iata ce surpriza uriasa a pregatit compania pentru toata lumea.

Vodafone: Anunt de ULTIMA ORA, Surpriza pentru TOATA Romania

Vodafone ia prin surprindere toata Romania cu un anunt de ultima ora la care putina lume se astepta in momentul de fata, unul despre care ar trebui sa stii totusi chiar acum pentru ca vine ca o veste excelenta pentru noi toti. Cei de la Vodafone au luat decizia de a-i bucura pe romanii din toata tara cu un concert special de 1 decembrie, un concert sustinut de catre trupa Voltaj, una dintre cele mai cunoscute din istoria Romaniei.

Vodafone va transmite online un mega concert pe care trupa Voltaj urmeaza sa il sustina in ziua de 1 decembrie pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei, si puteti vedea mai jos un mic teaser pentru ceea ce va veni. Cei de la Voltaj nu sunt la primul eveniment de acest gen, ei fiind si in trecut in centrul unor concerte importante care au avut drept scop promovarea Romaniei, astfel ca vorbim despre o idee foarte buna care vine de la Vodafone.

Vodafone: Anunt de ULTIMA ORA, Surpriza pentru TOATA Romania

Vodafone a organizat in perioada starii de urgenta, si apoi a starii de alerta, o multitudine de concerte, si alte tipuri de evenimente culturale, ale caror principal scop a fost de a-i tine pe romani ocupati. Majoritatea dintre ele au atras atentia foarte multor oameni in toata perioada in care Romania a trecut prin pandemia de Coronavirus, si iata ca vestile bune continua sa vina pentru toti romanii dornici sa vada un concert al unei trupe importante.

Vodafone stie foarte bine ca romanii apreciaza foarte mult concertele de acest gen, si ceea ce vedem acum de la operatorul de telecomunicatii este o noua dovada a faptului ca ii pasa de romanii din toata tara. Vodafone transmite concertul online prin intermediul retelei de socializare Facebook, astfel ca oricine este interesat sa il urmareasca, o va putea face in cursul zilei de 1 decembrie, deci nu vor exista restrictii din vreun punct de vedere.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, iar ceea ce vedem acum este un posibil inceput pentru alte concerte pregatite in perioada sarbatorilor de iarna.