Among Us: Anunt OFICIAL care i-a SURPRINS pe TOTI Jucatorii

Among Us harta

Among Us este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului in mediul online, titlul “aparand de nicaieri” si generand interes extrem de mare in intreaga lume din partea a milioane, si milioane, de utilizatori, in special al celor care fac live-uri pe YouTube si Twitch.

Among Us este extrem de popular, iar dezvoltatorii jocului stiu acest lucru, asa ca incearca sa tina lumea cat mai ocupata cu titlul lor, deci avem parte de un anunt oficial care mai mult ca sigur va bucura extrem de multa lume care joaca acest joc.

Among Us are anuntata o noua harta de catre dezvoltatorul sau, iar mai jos puteti vedea mesjaul oficial care a fost publicat de catre creatorii titlului, iar dezvaluirea noii harti ar urma sa aiba loc pe data de 10 decembrie, in cadrul unui eveniment dedicat jocurilor.

Among Us urmeaza sa aiba o noua harta extrem de interesanta care le va oferi jucatorilor noi motive sa exploreze cu mai mare atentie lumea virtuala, si sa gaseasca locatiile potrivite in care sa-i ucida pe cei impotriva carora joaca ca si impostori.

Among Us a surprins pe toata lumea cu popularitatea sa, iar asta in conditiile in care vorbim despre un titlu care a ajuns foarte rapid in atentia tuturor oamenilor fara sa aiba initial parte de atat de multe promovare, dar gameplay-ul e suficient de atractiv.