BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania are un anunt de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, iata ce este oferit gratuit doar in cursul acestei zile pentru noi toti.

BANCA Transilvania clasice

BANCA Transilvania ii surprinde in aceasta dimineata pe romanii din toata tara cu un anunt de ultima ora despre care ar trebui sa stie toata lumea, pentru ca vine ca o veste grozava pentru noi toti in momentul de fata. Mai exact, acum mai bine de o saptamana v-am spus ca BANCA Transilvania este implicata intr-un proiect care a adus un nou website de streaming video la cerere pentru toti romanii, acesta avand filmele distribuite in cadrul TIFF de-a lungul timpului.

BANCA Transilvania le permite romanilor sa vizioneze aceste filme prin platforma de streaming video la cerere, insa contra unui abonament lunar, care costa cam jumatate fata de pretul celui pe care-l are Netflix, de exemplu. Pentru a aduce si mai multi romani la aceasta platforma, cei de la BANCA Transilvania au decis sa ne ofere posibilitatea de a urmari gratuit filmul Morometii 2 doar in cursul acestei zile, o surpriza extrem de interesanta.

BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania ofera posibilitatea de a urmari gratuit filmul Morometii 2 doar pentru 24 de ore, astfel ca oricare dintre romanii care sunt interesati sa vada aceasta pelicula de exceptie, au ocazia de a o face, in urmatoarele ore. BANCA Transilvania s-a gandit sa le permita romanilor sa urmareasca in cadrul platformei sale o varietate de filme romanesti in urmatoarea perioada, si daca sunteti fani ai acestora, n-ar strica sa le vedeti acum.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa urmareasca filme de acest gen, astfel ca vorbim despre o veste grozava pentru noi toti in mini vacanta de 1 decembrie si Sfantul Andrei. Daca decideti sa stati acasa in aceste zile, cei de la BANCA Transilvania vor avea si alte filme bune pe care le veti putea urmari fara a plati vreun ban, totul in cadrul platformei digitale de streaming video la cerere pe care o sustine.

BANCA Transilvania va anunta in zilele urmatoare si alte surprize interesante pentru toti romanii, asa ca ramane doar sa vedem ce anume a mai pregatit pentru toata lumea in aceasta perioada.