LIDL Romania: ATENTIE, este GRATUIT in TOATE Magazinele Acum

LIDL Romania continua sa isi surprinda in mod pozitiv clientii din toata tara, iata ce este oferit gratuit chiar acum in toate magazinele din tara.

LIDL Romania: ATENTIE, este GRATUIT in TOATE Magazinele Acum

LIDL Romania are una dintre cele mai mari retele de supermarket-uri din tara noastra, cu sute de magazine deschise in diverse localitati, deservind milioane de romani cu produse care sunt cautate fara oprire de catre multi oameni. Pentru a oferi cea mai buna experienta posibila de cumparaturi, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de WiFi gratuit in toate magazinele sale, si oricine poate sta gratuit pe internet.

LIDL Romania are WiFi HotSpot-uri instalate de ceva vreme in toate magazinele sale din Romania, iar conectarea la ele este gratuita pentru clientii care isi fac cumparaturile in magazine, ceea ce vine ca o veste grozava pentru noi toti. Decizia celor de la LIDL Romania de a oferi WiFi gratuit pentru clienti are mai mult ca sigur la baza si faptul ca a lansat aplicatia LIDL Plus, cu foarte multe promotii pentru romani, iar utilizarea sa necesita o conexiune de internet.

LIDL Romania: ATENTIE, este GRATUIT in TOATE Magazinele Acum

LIDL Romania conexiune wifi gratuita

LIDL Romania le permite romanilor sa beneficieze de foarte multe oferte bune prin intermediul aplicatiei LIDL Plus, insa e nevoie si de internet pentru a vedea ce promotii sunt oferite, si pentru care dintre produsele din magazine. In aceasta idee, clientii care nu au mult trafic de internet pe telefoane, sau nu au semnal bun in magazinele LIDL Romania, se pot folosi re retelele WiFi gratuite pe care lantul de supermarket-uri le are active in toate magazinele sale.

LIDL Romania permite folosirea acestor hotspot-uri cu WiFi gratuit pentru orice perioada de timp, si ori de cate ori au clientii nevoie de ele, astfel ca nu sunteti limitati in vreun fel de folosirea lor in toate magazinele din tara. E bine sa va folositi de aceste hotspot-uri WiFi oferite de catre LIDL Romania in mod gratuit in toate magazinele sale pentru a fi siguri ca nu ratati vreodata oricare dintre ofertele care sunt disponibile din partea lantului de magazine.

LIDL Romania are hotspot-urile disponibile cu denumiri specifice pentru a va da seama foarte clar care dintre retelele pe care le accesati sunt ale sale, asa ca nu ar trebui sa accesati in mod gresit vreo retea din zona magazinelor.