Carrefour: ATENTIE, Mesajul IMPORTANT pentru TOTI Romanii

Carrefour are un mesaj foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata la ce trebuie sa fii extrem de atent in momentul de fata in magazine.

Carrefour autoservire

Carrefour a publicat astazi un mesaj foarte important pentru toti romanii din toata tara, un mesaj despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca este unul care te poate ajuta sa ramai in siguranta in aceasta periaoda. Mai exact, cei de la Carrefour le spun tuturor romanilor care vor sa-i cumpere produsele din magazinele din tata tara ca au posibilitatea de a face acest lucru petrecand mai putin timp la case atunci cand isi fac cumparaturile.

Carrefour aduce in discutie aplicatia sa speciala care permite scanarea tuturor produselor cand sunt puse in cos, astfel incat atunci cand clientul ajunge la casa, el trebuie doar sa plateasca bonul in baza scanarilor. Aceasta solutie gasita de catre cei de la Carrefour nu este noua, ci este oferita inclusiv de catre alte mari lanturi de hypermarket-uri, si totul in ideea de a-i ajuta pe clienti sa isi faca toate cumparaturile in siguranta.

Carrefour: ATENTIE, Mesajul IMPORTANT pentru TOTI Romanii

Carrefour are aceasta aplicatie de ceva vreme, insa pana recent ea n-a prea fost in atentia lumii pentru ca nu prea isi batea lumea capul cu ea, insa acum ca oamenii vor sa petreaca mai putin timp la case, ea este ideala. Puteti vedea mai jos si explicatia celor de la Carrefour cu privire la functionalitatea aplicatiei sale, si poate ca ar fi bine sa o instalati si sa o incercati pentru a reduce substantial timpul petrecut facand cumparaturile.

Carrefour are aceasta aplicatie disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone, si Android, astfel ca oricine o poate instala pentru a se putea bucura de tot ceea ce are ea de oferit in momentul de fata. Aplicatia celor de la Carrefour are si alte functii, printre care una de salvare a tuturor comenzilor impreuna cu bonurile, de verificare a produselor din cadrul magazinului online, si chiar mai mult decat atat, totul doar de pe telefoane.

Carrefour le recomanda tuturor clientilor din Romania sa foloseasca aceasta aplicatie chiar acum, asa ca ramane la atitudinea fiecaruia daca vrea sa o utilizeze in folosirea zilnica, sau nu.