WhatsApp: TRUCUL SECRET pe care TREBUIE sa il Folosesti Acum

WhatsApp are un truc secret despre care nu ai stiut nimic, dar pe care trebuie sa il folosesti chiar acum pentru ca este de extrem de mare ajutor.

WhatsApp protectie

WhatsApp are un truc secret despre care multi oameni nu stiu, dar pe care trebuie sa il folosesti acum deoarece vorbim despre o functie care este nu doar esentiala, ci necesara pentru toti cei care folosesc platforma. WhatsApp are implementata o functie speciala care le permite utilizatorilor sa activeze un sistem de autentificare in doi pasi, astfel incat ale lor conturi sa nu poata fi furate de catre hackeri, chiar si prin metodele standard ale acestora.

WhatsApp ofera un pas de securitate suplimentar pentru cei care folosesc platforma in momentul de fata, si vor sa se logheze de pe un terminal nou, separat de codul de verificare fiind nevoie si de un PIN setat in prealabil. Acel PIN poate fi setat de catre noi direct intr-un meniu special din aplicatia WhatsApp, iar cu ajutorul sau ne vom putea loga in alte terminale mobile in momentul in care dorim sa ne schimbam dispozitivul, sau doar sa ne logam altundeva.

WhatsApp: TRUCUL SECRET pe care TREBUIE sa il Folosesti Acum

WhatsApp protectie autentificare

WhatsApp ofera aceasta optiune pentru ca foarte multa lume a cerut sa aiba posibilitatea de a folos o functionalitate de acest gen, iar asta si pentru ca in ultimul an s-au intensificat atacurilor impotriva utilizatorilor obisnuiti. Cei de la WhatsApp incearca sa ii protejeze acum mai bine pe oameni cu solutii de acest gen, iar sistemul de autentificare in doi pasi trebuie activat manual de catre utilizatori pentru ca trebuie setat inclusiv acel PIN special pentru logare.

WhatsApp are aceasta functie disponibila in meniul cu optiuni pentru securitate si intimitate, astfel ca puteti face foarte rapid activarea, in doar cateva secunde, pentru a va bucura de siguranta totala cand folositi aplicatia. Aceste sisteme ne pot scuti de foarte mari batai de cap, pentru ca hackerilor le va fi cam imposibil sa ne fure conturile daca nu stiu acel PIN, logarea intr-un alt terminal neputand fi facuta de catre ei, indiferent ce fac.

WhatsApp ofera in mod gratuit aceasta functionalitate, la fel ca si multe alte platforme din lumea intreaga, astfel ca ar fi recomandabil sa va folositi de ea chiar in momentul de fata pentru a fi in deplina siguranta.