Samsung GALAXY S21: Schimbarea NEINTELEASA de Multi Clienti

Samsung GALAXY S21 are parte de o schimbare neinteleasa de catre multi dintre fanii Samsung care asteapta cu mare interes lansarea noilor telefoane.

Samsung GALAXY S21: Schimbarea NEINTELEASA de Multi Clienti

Samsung GALAXY S21 incepe sa aiba deja dezvaluite principalele modificari importante care vor fi disponibile din momentul in care va fi lansat pentru utilizatorii din intreaga lume, si deja incep sa apara intrebari privind seria. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S21 si Samsung GALAXY S21 Plus urmeaza sa fie lansate de catre cei de la Samsung cu ecrane care au rezolutie 1080p, Full HD, in locul celei 1440p, QHD, din seria S20, vanduta acum.

Samsung GALAXY S21 ar urma sa aiba parte de un downgrade substantial pe partea de rezolutie pentru ecrane, si nu e prea clar de ce anume se face acest lucru, dar e posibil sa aiba legatura cu rata de refresh de 120 Hz. Cei de la Samsung fortau actualele telefoane la inceput sa functioneze doar la o rezolutie 1080p pentru a putea avea activa si rata de refresh de 120 Hz, si e posibil ca in seria Samsung GALAXY S21 sa elimine in totalitate rezolutia mai mare.

Samsung GALAXY S21: Schimbarea NEINTELEASA de Multi Clienti

Samsung GALAXY S21 retrogradare ecran camera

Samsung GALAXY S21 urmeaza totusi sa aiba o camera principala mai buna, si mai jos puteti vedea cum au inteles producatorii de carcase ca ar urma sa arate carcasa telefonului cu noile sale lentile integrate. Vorbim despre o separare a flash LED-ului fata de modulul central al camerei, acesta fiind mutat in partea laterala pentru un design destul de ciudat pentru seria Samsung GALAXY S21 in comparatie cu ceea ce vedem in mod obisnuit pentru telefoane.

Samsung GALAXY S21 va ramane cu senzorul de imagine de 108 megapixeli pentru modelul Ultra, ceea ce e perfect normal, in timp ce pentru celelalte modele vor fi folositi senzori de imagine inferiori, asa cum e de asteptat. Nu se stie deocamdata ce rezolutie vor avea acestia, dar e clar ca vom vorbi despre un upgrade substantial pe partea de calitate a imaginii, ceea ce s-a vazut inclusiv in modelele de anul acesta, si ce vom vedea si in Samsung GALAXY S21.

Samsung GALAXY S21 va fi prezentat fie in ianuarie, fie in februarie, cu lansare la vreo 3 saptamani de la eveniment, Samsung parand sa grabeasca lansarea de anul acesta, cel putin conform unora dintre zvonurile recente.