BRD Romania: ATENTIE! Informare de ULTIMA ORA pentru Clienti

BRD Romania are o informare de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum de la banca, si cum te afecteaza.

BRD Romania informare

BRD Romania a emis o informare de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, iar asta din cauza a ceea ce se intampla in urmatoarele zile, si cat de mult vor fi afectati clientii de programul pe care-l are banca. BRD Romania spune ca in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, adica maine si poimaine, agentiile sale din toata tara vor fi inchise, cu exceptia celor care sunt in centrele comerciale care vor ramane deschise si in cursul acestor doua zile.

BRD Romania le-a oferit liber angajatilor restului agentiilor in acest weekend prelungit in care romanii se pare ca profita de zilele libere si au iesit la putina miscare, dar asta si pentru ca au doua zile din saptamana libere. BRD Romania nu este singura banca de la care a venit un mesaj de acest gen, si alte banci reducand programul de lucru in cursul zilelor de maine si poimaine pentru a le permite angajatilor sa se bucure de un weekend prelungit.

BRD Romania: ATENTIE! Informare de ULTIMA ORA pentru Clienti

BRD Romania a mai facut la fel si in cazul altor sarbatori legale, fie ca a fost vorba despre vreun weekend prelungit, sau nu, astfel ca nu e vreo surpriza sa vedem acum ca actioneaza in fix acelasi mod pentru clientii din tara. BRD Romania mentine totusi deschis centrul sau de contact telefonic, care in zilele de maine si poimaine va avea un program diferit totusi, doar intre orele 09:00 si 19:00, astfel ca va trebui sa va rezolvati problemele doar intre acele ore.

BRD Romania va permite non stop optiunile automate pentru consultarea soldurilor, dar si operatiunile pe solduri, astfel ca nu va trebui sa mai discutati cu cineva de la Centrul de Contact pentru acest lucru. Serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri ai BRD Romania vor fi deasemenea disponibile non-stop in aceasta perioada de timp, astfel ca vom putea sa ne bucuram inclusiv de posibilitatea de a rezolva si aceste probleme de urgenta.

BRD Romania le permite celor mai multi dintre angajatii sai sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei in liniste in cursul urmatoarelor zile, astfel ca oricine va putea profita din plin de tot.