PS5: OFICIAL, Functia SECRETA ce va fi LANSATA de catre Sony

PS5 refresh

PS5 este unul dintre cele mai importante produse lansate in luna noiembrie a acestui an, consola companiei Sony generand interes in intreaga lume in randul fanilor, iar stocurile initiale pentru lansare au fost epuizate mai repede decat oricand altcandva in istorie.

PS5 a fost lansata cu foarte multe noutati pentru utilizatorii din toata lumea, insa exista o functie grozava care nu a fost activata de catre cei de la Sony chiar din momentul lansarii console, iar compania spune ca o viitoare actualizare a sistemului de operare o va aduce.

PS5 are o functie speciala integrata care permite ajustarea in timp real a ratei de refresh a ecranelor monitoarelor si televizoarelor, pentru a o sincroniza cu FPS-ul jocurilor, iar intr-o viitoare actualizare a sistemului de operare al consolei, ea va fi activata.

PS5 le va permite utilizatorilor sa se bucure de acest sistem cand se joaca, insa doar daca televizoarele, sau monitoarele, pe care le folosesc cu ale lor console suporta acest sistem, lucru care desigur ca nu este valabil pentru chiar orice fel de produse de acest gen.

“Hardware-ul PS5 acceptă Variable Refresh Rate (VRR) prin HDMI 2.1. După o viitoare actualizare a software-ului de sistem, proprietarii PS5 vor putea utiliza funcția VRR a televizoarelor compatibile atunci când joacă jocuri care acceptă VRR.”

PS5 va aduce totusi o functie extrem de utila pentru foarte multi dintre cei care se joaca zilnic, iar asta pentru ca sincronizarea ratei de refresh a ecranului cu FPS-ul jocurilor imbunatateste semnificativ experienta de care au parte utilizatorii atunci cand se joaca.