WhatsApp: SURPRIZA SECRETA Ascunsa in Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp are o surpriza secreta ascunsa in aplicatia telefoanelor, iata ce ajunge in dispozitivele oamenilor din intreaga lume, si cat d eimportant este.

WhatsApp craciun

WhatsApp are dezvaluita astazi o noua surpriza secreta care a fost ascunsa in aplicatia pentru telefoanele mobile ea fiind doar una dintre noutatile la care compania din spatele platformei lucreaza in momentul de fata. WhatsApp are dezvaluita acum o noua schimbare in baza careia ar urma sa ajunga in cadrul aplicatiei o serie de noi caractere emoji speciale, unele dintre ele fiind gandite inclusiv pentru Craciun, deci vor exista destui oameni care se vor putea bucura de ele.

WhatsApp implementeaza in mod constant noi caractere emoji pentru utilizatorii din intreaga lume, iar cele d emai jos vor fi disponibile in perioada urmatoare pentru toata lumea, intr-una dintre actualizarile viitoare. Puteti vedea ca vorbim despre un numar redus de caractere emoji la care WhatsApp lucreaza in acest moment, si asta in conditiile in care utilizatorii platformei folosesc foarte multe astfel de elemente grafice in discutiile pe care le au cu diverse persoane.

WhatsApp: SURPRIZA SECRETA Ascunsa in Aplicatia Telefoanelor

WhatsApp craciun emoji

WhatsApp nu lucreaza doar la caractere emoji, totusi, ci si la multe alte schimbari importante, printre care inclusiv posibilitatea de a ne loga in platforma folosind multiple terminale mobile, sau chiar calculatoare. Aceasta va fi marea modificare a anului 2021 pe care WhatsApp o pregateste pentru toata lumea, si e una dintre cele mai importante pe care platforma companiei americane o pregateste, ea fiind si una dintre cele mai importante din toata existenta sa.

WhatsApp lucreaza deasemenea si la alte functii speciale care sunt dezvaluite incetul, cu incetul, multumiat faptului ca aplicatia poate fi instalata si testata in versiune beta de catre foarte multe persoane. Exista si multe alte noutati in lucru la WhatsApp in momentul de fata, insa compania nu se grabeste sa le lanseze pana in momentul in care ele vor fi 100% pregatite pentru a fi oferite intr-un asemenea mod incat sa functioneze fara probleme pentru utilizatori.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor sai doar cea mai buna experienta de utilizare posibila, iar in baza a ceea ce vedem acum, se pare ca lucrurile merg in aceasta directie cu fiecare functie noua pregatita pentru lansare.