Huawei: Noua Decizie RADICALA care a SURPRINS pe TOATA Lumea

Huawei este vizata de o noua decizie radicala care a surprins pe toata lumea, iata ce nu-si imagina multa lume ca se va intampla chiar de acum.

Huawei grabire

Huawei este vizata de o noua decizie radicala care a surprins pe toata lumea in conditiile in care asteptarile erau cu totul altele, insa realitatea forteaza o cu totul alta directie acum. Mai exact, este cunoscut faptul ca echipamentele 5G ale celor de la Huawei vor fi interzise in Marea Britanie, insa decizia luata de catre guvernul britanic surprinde din toate punctele de vedere pentru ca interdictia urmeaza sa fie impusa mult mai devreme decat isi imagina foarte multa lume.

Huawei, si partenerii sai din Marea Britanie, se asteptau ca interzicerea vanzarii de echipamente in tara sa fie impusa din 2022, insa guvernul de la Londra a luat decizia ca acest lucru sa se intample chiar din toamna anului 2021. Septembrie este luna anului 2021 pana la care Huawei va putea furniza echipamente de telecomunicatii 5G pentru clientii operatori de telecomunicatii, insa dupa aceea acestia vor trebui sa cumpere echipamente de la alti furnizori.

Huawei: Noua Decizie RADICALA care a SURPRINS pe TOATA Lumea

Huawei nu va avea echipamentele activate pana atunci eliminate din retele chiar imediat, ci pana in 2027, timp suficient pentru ca ele sa fie folosite de catre operatorii de telecomunicatii din Marea Britanie, cu tot cu vulnerabilitati. Huawei se astepta ca data de impunere a acestei restrictii sa fie 2022, poate chiar pe final de an, insa iata ca guvernul din Marea Britanie are cu totul alte planuri, si vrea sa interzica echipamentele mult mai repede de atat.

“Noile echipamente Huawei din noua rețea 5G din Marea Britanie vor fi interzise din septembrie, va anunța guvernul luni, într-o nouă represiune împotriva companiei chineze. Secretarul pentru cultură, Oliver Dowden, este de așteptat să surprindă Camera Comunelor, anunțând o nouă dată fermă după care instalarea echipamentelor Huawei în 5G nu va mai fi permisă.”

Huawei nu prea are ce sa faca in aceasta situatie pentru ca a incercat sa impiedice interzicerea echipamentelor sale de telecomunicatii 5G in repetate randuri, si nu a reusit sa-si impuna punctele de vedere, astfel ca nu are alte solutii. Nu e exclus ca presedintele Joe Biden sa ajute la relaxarea unora dintre aceste restrictii, si a sanctiunilor de achizitie a tehnologiilor americane, insa deocamdata el nu a spus absolut nimic in legatura cu asta.

Huawei nu are echipamentele interzise total de vreo mare putere europeana, cel putin nu inca, unele impunand interdictii partiale, in timp ce altele inca nu au luat decizii clare cu privire la produsele chinezilor.