Fortnite: SURPRIZELE Mari ce vor Veni Impreuna cu Sezonul 5

Fortnite gaura

Fortnite este cel mai popular joc online al momentului, iar asta in ciuda faptului ca Epic Games nu il mai distribuie prin App Store si Google Play Store, cele mai mari magazine de aplicatii pentru telefoane mobile si tablete, dar asta n-a oprit popularitatea titlului.

Fortnite urmeaza sa aiba sezonul 5 lansat foarte curand pentru jucatorii din intreaga lume, iar conform primelor informatii cu privire la el, se pare ca inceputul sau va fi precedat de un eveniment urias, care va implica si o gaura neagra, ceva ce nu vedem prea des in joc.

Fortnite urmeaza sa aiba in sezonul 5 inclusa o noua harta pentru jucatorii din intreaga lume, aceasta urmand a aduce noi zone care sa poata fi explorate, impreuna cu noi misiuni si obiective care trebuie indeplinite de catre jucatorii din intreaga lume dupa lansarea lor.

Fortnite va avea si un nou Battle Pass disponibil de la Epic Games, impreuna cu multe noutati care au legatura cu Star Wars, chiar si un skin special pentru Mandalorian, deci vor veni extrem de multe surprize interesante de care oricine se va putea bucura in curand.

Fortnite va lansa sezonul 5 in perioada imediat urmatoare pentru jucatorii din intreaga lume, asa ca urmeaza foarte curand sa avem parte de toate aceste surprize foarte interesanta la care Epic Games a lucrat de foarte multa vreme pentru toti jucatorii.