Huawei: Veste REMARCABILA care a UIMIT Fanii din TOATA Lumea

Huawei este in centrul unei vesti remarcabile care a uimit fanii din toata lumea, iata ce surprinza majora vine pentru clientii si fanii companiei.

Huawei podium

Huawei ramane unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile in momentul de fata, compania chinezeasca lansand in toamna acestui an o serie noua de telefoane mobile care au denumirea Mate 40. Pentru aceste noi telefoane, cei de la Huawei au decis sa foloseasca un nou chip cu procesor mai performant, acesta fiind produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, iar performantele sale sunt evidentiate clar in testele facute prin AnTuTu.

Huawei are cu seria Mate 40 cele mai performante telefoane Android in momentul de fata, ele reusind sa ramana si in noiembrie in topul AnTuTu privind performantele telefoanelor mobile care sunt vandute in toata lumea. Puteti vedea mai jos pozitionarea telefoanelor celor de la Huawei in topul AnTuTu, iar realizarea este una remarcabila pentru compania chinezeasca intr-o piata in care performantele telefoanelor mobile conteaza extrem de mult pentru consumatori.

Huawei: Veste REMARCABILA care a UIMIT Fanii din TOATA Lumea

Huawei podium telefoane

Huawei a reusit sa faca doua telefoane surprinzator de performante, ele ramanand timp de 2 luni in topul celor mai performante telefoane Android din intreaga lume, insa diferenta fata de modelele concurente este infima. Puteti observa ca Huawei n-a reusit sa se distanteze la o diferenta mare fata de telefoanele mobile concurente in materie de performante, iar asta deschide calea pentru a-i fi ajunse si depasite usor modelele din seria Mate 40.

Huawei are pentru telefoanele sale si o functie speciala care permite activarea unui modul special care creste performantele generale, insa aparent in cazul acestor teste nu a fost declansat acest modul pentru utilizatori. Asta inseamna ca telefoanele celor de la Huawei pot oferi performante chiar mai bune, insa asta nu ar releva foarte bine experienta totala de care s-ar bucura utilizatorii, pentru ca aceste module de performanta sunt active pentru putin timp.

Huawei va continua sa incerce sa-si depaseasca toti concurentii atat in ceea ce priveste performantele privind procesoarele, cat si camerele, asa ca e de asteptat ca modelele viitoare sa ocupe primele locuri in topurile AnTuTu deasemenea.