Hyrule Warriors: Age of Calamity Cucereste Fanii Legend of Zelda cu o Aventura Imersiva

The Legend of Zelda Breath of The Wild este unul dintre jocurile Nintendo care a avut parte de succes rasunator chiar din momentul lansarii, titlul fiind extrem de apreciat in lumea intreaga, chiar si de catre critici. The Legend of Zelda Breath of The Wild este un joc de actiune/aventura in care aveti posibilitatea de a explora o lume uriasa, creata in detaliu pentru a capta in totalitate atentia jucatorilor in cadrul unei experiente imersive de exceptie.

The Legend of Zelda Breath of The Wild a avut un succes atat de mare, incat Nintendo a decis sa lanseze in toamna acestui an Hyrule Warriors Age of Calamity, un joc al carui actiune se desfasoara cu 100 de ani inainte. Chiar daca Nintendo a decis acum sa prezinte povestea dinaintea lumii Zelda, Hyrule Warriors Age of Calamity aduce o experienta epica pentru jucatorii care au explorat in detaliu lumea fantastica pe care Nintendo a creat-o.

Hyrule Warriors: Age of Calamity este gandit pentru a oferi mai mult context in povestea The Legend of Zelda, insa asta nu inseamna ca nu veti avea parte de o experienta chiar mai buna decat v-ati fi imaginat. Vorbim tot despre o poveste epica prezentata in stilul Nintendo, cu atentie foarte mare la detalii, si foarte multa actiune care sa va tina “lipiti” de Nintendo Switch-uri timp de ore bune in fiecare zi pentru a explora povestea legendara din Hyrule.

Hyrule Warriors Age of Calamity este tot un joc de aventura/actiune/RPG, astfel ca veti avea posibilitatea de a juca drept unul dintre personajele principale, Link, Zelda, Campionii, insa optiunile nu se opresc aici. In fiecare dintre rolurile voastre va trebui sa participati la bataii epice pentru a proteja Hyrule, dar inainte de asta va trebui sa calatoriti in cele 4 colturi ale regatului pentru a-i aduna pe cei mai buni dintre campionii care sa va ajute sa castigati fiecare batalie.

Desigur ca nu va trebui sa va descurcati in totalitate singuri, iar asta pentru ca veti avea si aliati care va vor sari in ajutor in bataliile din Hyrule Warriors Age of Calamity, dar ajutorul e una, strategia e altceva. Pentru a castiga bataliile va trebui sa ganditi si cele mai bune strategii, astfel incat sa va puteti distruge inamicii cu obiectele pe care le aveti la dispozitie, destule fiind plasate in lumea virtuala pentru ca voi sa le puteti descoperi.

The Legend of Zelda Breath of The Wild a fost una dintre cele mai de succes lansari de jocuri pentru Nintendo Switch, cu un scor Metacritic de 97%, iar Hyrule Warriors Age of Calamity se va ridica sigur la inaltimea asteptarilor. E si greu sa nu iubesti povesti epice si atat de imersive, cei de la Nintendo reusind sa creeze lumi in care te pierzi in detalii mergand de la o poveste la alta, iar in aceasta perioada din an, ce poate fi mai bun decat un joc grozav ?

Hyrule Warriors Age of Calamity este disponibil chiar acum pentru jucatorii Nintendo Switch, astfel ca daca tot se apropie Mos Nicolae, si Craciunul, poate ca ar fi cazul sa te rasfeti cu acest joc, sau poate chiar si cu un Nintendo Switch.