Planeta Venus: Decizia RADICALA, Mare IMPACT pentru Omenire

Planeta Venus este in centrul unei decizii radicale care va avea impact pentru toata omenirea, iata ce a fost decis, si cat de mult va conta pentru noi.

Planeta Venus complicatii

Planeta Venus este in centrul unei decizii foarte importante luate cu foarte putin timp in urma, o decizie care va avea impact pentru toata omenirea, si care vine sa ne arate impactul acestei perioade complicate. Mai exact, India planuia sa trimita o nava spatiala care sa analizeze cu atentie planeta Venus peste 3 ani de zile, insa din cauza pandemiei de Coronavirus planurile agentiei spatiale indiene au fost amanate pentru anul 2024, intarziind serios cercetarea planetei.

Planeta Venus este cea mai apropiata de Pamant, insa este una dintre cele care a fost cel mai putin cercetate din cauza faptului ca pe suprafata sa nu rezista nici macar robotii care au fost trimisi de catre NASA, sau Rusia. India vrea sa trimita o nava spatiala care sa ramana in orbita langa planeta Venus, si care sa inregistreze imagini de la foarte mare inaltime pentru a se afla cat mai multe dintre misterele planetei, care inca nu au fost descoperite de oamenii de stiinta.

Planeta Venus: Decizia RADICALA, Mare IMPACT pentru Omenire

Planeta Venus are aceasta misiune pregatita de catre India inca din cursul anului 2018, iar intarzierea cu un an de zile ar putea fi doar inceputul, iar asta pentru ca in final ar putea fi vorba chiar despre mai mult decat atat. Daca India nu va reusi sa se organizeze astfel incat lansarea din anul 2024 sa aiba loc, atunci e posibil ca planeta Venus sa aiba nava spatiala trimisa catre ea abia undeva prin 2026, la 8 ani de cand a inceput proiectul privind lansarea sa.

“ISRO își propunea lansarea la jumătatea anului 2023 când a lansat cererea de instrumente în 2018, dar Antonita le-a spus membrilor comisiei de planificare a sondajelor decadale ale Academiilor Naționale săptămâna trecută că întârzierile legate de pandemie au împins data țintei lansării Shukrayaan până în decembrie 2024.”

Planeta Venus va avea nava trimisa in 2024 pentru ca atunci ea si Pamantul sunt aliniate suficient de bine pentru ca tot acest proces sa aiba loc fara probleme, dar daca “fereastra” va fi ratata, urmeaza inca o asteptare de 2 ani. Avand in vedere ca pandemia de Coronavirus a blocat foarte multe proiecte din diverse industrii, nu este exclus ca misiunea catre planeta Venus sa fie amanata si mai mult, poate chiar si dupa 2026, totul depinzand de felul in care vaccinurile vor functiona.

Planeta Venus ramane in atentia tuturor in momentul de fata, iar asta pentru ca oamenii de stiinta au inceput sa se uite cu mult mai mare atentie spre acest corp cosmic atat de apropiat de Pamant.