INTERPOL: Atentionare cu privire la falsele Vaccinuri pentru Coronavirus

INTERPOL Atentionare Vaccin Coronavirus

INTERPOL face astazi o atentionare extrem de importanta pentru toata lumea, una care are menirea sa ne spuna ca pe masura ce vaccinuluile impotriva Coronavirus vor fi aprobate, vor incepe sa apara si false produse in diverse magazine fizice, online, sau chiar farmacii.

INTERPOL a mai emis diverse avertizari de-a lungul pandemiei de Coronavirus cu privire la problema medicamentelor si mastilor false, iar acum vedem fix acelasi lucru, si problema se va intensifica deoarece vaccinul va fi disponibil in cantitati foarte reduse.

“În timp ce guvernele se pregătesc să lanseze vaccinuri, organizațiile criminale intenționează să se infiltreze sau să perturbe lanțurile de aprovizionare. Rețelele criminale vor viza, de asemenea, membrii publicului nebănuit prin intermediul site-urilor web false și a remediilor false, care ar putea reprezenta un risc semnificativ pentru sănătatea lor, chiar și pentru viața lor.

Este esențial ca forțele de ordine să fie cât mai pregătite posibil pentru ceea ce va fi un atac asupra tuturor tipurilor de activități infracționale legate de vaccinul COVID-19, motiv pentru care INTERPOL a lansat acest avertisment global.”