Google Maps: Noul News Feed Lansat pentru Utilizatori

Google Maps News Feed

Google Maps a luat foarte multa lume prin surprindere cu o schimbare care nu parea a fi ceva posibil pentru cea mai mare platforma de harti online, insa iata Google s-a gandit ca oamenilor le-ar fi util si un news feed printre hartile pe care le acceseaza in mod constant.

Google Maps va afisa un feed cu informatii despre localurile dintr-o anumita zona, mai exact postari ale acestora pe diverse retele de socializare, sau chiar ceea ce spune lumea in legatura cu ele, totul fiind gandit intr-un mod similar cu ceea ce vedem pe Instagram, sau Facebook.

Google Maps a gandit ceva foarte interesant pentru toata lumea in momentul de fata, si e posibil ca multi oameni sa fie interesati sa descopere informatii despre localuri intr-un asemenea mod, in timp ce altii cel mai probabil nu vor fi interesati de ele.

Google Maps News Feed demonstratie

“Acum, facilităm găsirea actualizărilor și recomandărilor din surse locale de încredere cu un nou feed comunitar în fila Explorare din Google Maps. Feedul vă arată cele mai recente recenzii, fotografii și postări adăugate pe Google Maps de experți locali și de persoanele pe care le urmăriți, precum și comercianți de alimente și băuturi, precum și articole de la editori precum The Infatuation. În fiecare zi, puteți veni la feedul dvs. pentru a vedea ce se întâmplă în zona dvs. Vă întrebați dacă restaurantul dvs. preferat mexican a adăugat un meniu nou în meniu?

Dacă îi urmăriți pe Hărți, veți primi actualizările acestora în feed. Căutați o nouă excursie în apropiere sau o excursie populară de o zi în apropierea orașului dumneavoastră? Răsfoiți feedul pentru recomandări de top ale lucrurilor de făcut de la utilizatorii Google Maps din acea zonă. Prin panoramarea și mărirea hărții, puteți găsi informații utile pentru aproape orice locație din lume, datorită contribuțiilor localnicilor care nu știu.|