Kaufland: Veste de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru TOTI Romanii

Kaufland are o veste de ultima ora pentru clientii din toata tara, iata ce a anuntat ca ofera gratuit pentru toti romanii acum, si cum profiti de tot.

kaufland copii

Kaufland vrea sa ii ajute pe romanii din toata tara sa aiba parte de sarbatori cat mai fericite, iar in aceasta idee, a decis sa ne ofere ceva ce nu parea ca va veni in aceasta perioada a anului, dar realitatea e alta. Kaufland a anuntat in mod oficial un nou concurs prin cadrul caruia ofera in mod gratuit vouchere in valoare de 500 de LEI pentru cumparaturi din cadrul magazinelor sale, totul putand fi accesat direct prin intermediul website-ului sau.

Kaufland are o sectiune speciala in website prin care le permite romanilor sa se inscrie la acest concurs special in cursul urmatoarelor saptamani, si vorbim despre o surpriza extrem de buna pentru toata lumea. In cadrul sectiunii din website-ul sau care este dedicata acstui concurs, Kaufland le cere romanilor sa ghiceasca un cuvant special in fiecare zi pentru a fi inscrisi si a avea posibilitatea de a castiga voucherele in valoare de 500 de LEI fiecare.

Kaufland: Veste de ULTIMA ORA, e GRATUIT pentru TOTI Romanii

Kaufland limiteaza utilizarea voucherelor sale doar la produsele din categoria Kidland, care sunt disponibile in toate magazinele sale din Romania, astfel ca nu va veti putea bucura de altceva, din pacate. Chiar si asa, Kaufland le ofera romanilor posibilitatea de a-i bucura pe copiii din vietile lor cu unele cadouri surpriza din categoria Kidland, iar cu 500 de LEI disponibili pentru cheltuieli, mai mult ca sigur veti face copiii iubiti foarte fericiti.

Kaufland le ofera romanilor si indicii cu privire la cuvantul pe care trebuie sa il ghiceasca, acestea fiind disponibile prin intermediul contului de pe platforma de socializare Instagram, unde trebuie verificate. In baza acelor indicii, romanii pot ghici mult mai usor cuvantul care le asigura inscrierea in cadrul concursului pregatit de catre cei de la Kaufland, astfel ca se pot bucura mai usor, si mai rapid, de oportunitatea de a putea castiga premiile puse in joc.

Kaufland stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa castige bani, sau vouchere valorice, astfel ca e posibil sa mai vedem concursuri de acest gen in perioada imediat urmatoare inainte de Craciun.