PS5: PROBLEMA Serioasa care ii ENERVEAZA pe Multi Jucatori

PS5 miscari

PS5 are o noua problema foarte serioasa care afecteaza jucatorii din intreaga lume, una despre care ar fi bine sa stii daca vrei sa-ti cumperi consola, iar asta pentru ca experienta de care vei avea parte ar putea fi una mult mai proasta decat iti imaginezi.

PS5 are o problema cu noile controllere DualSense, acestea neavand rezolvata acea veche problema din cauza careia in unele jocuri personajele, masinile, etc, se misca singure, fara ca jucatorii sa atinga in vreun fel butoanele cand folosesc gamepad-urile respective.

PS5 are aceasta problema asa cum PS4 a avut una similara, iar inclusiv cei care au console XBOX sau intalnit una identica in folosirea obisnuita a dispozitivelor,a stfel ca pentru multi asta nu e ceva nou, dar ramane foarte enervant in continuare, din pacate.

PS5 a fost lansata recent, iar multi dintre cei care au cumparat noua consola au facut-o cu speranta ca aceasta problema extrem de serioasa a fost rezolvata, insa din pacate lucrurile nu stau chiar asa, si nu veti scapa de ea in vreo masura, din pacate pentru voi.

Dualsense Drift from PS5

PS5 nu prea are cum sa ofere o experienta diferita pentru cei care folosesc noile controllere DualSense din moment ce problema a ramas nerezolvata pentru o perioada atat de lunga de timp, astfel ca e improbabil ca vreo actualizare software sa schimbe ceva din vreun punct de vedere.